FETÖ firarisi Abdullah Bozkurt'un bu eylemleri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kirli ithamlar içeren bir kampanyanın parçası olarak görülüyor.

Bozkurt, İsrail Karşıtı Propaganda Yapıyor

Abdullah Bozkurt'un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas lideri İsmail Haniye'yi Ankara'da ağırlamasını eleştirdiği ve bu durumu İsrail karşıtı bir tavır olarak yorumladığı görülüyor. Bozkurt, İsrail'e yönelik Aksa Tufanı operasyonuna destek veren oluşumları da fişlemeye çalışıyor.

fetö 1-1

Sivil Toplum Kuruluşlarını Hedef Alıyor

Firari Abdullah Bozkurt, Türkiye'deki İHH (İnsani Yardım Vakfı), AGD (Anadolu Gençlik Derneği), MGV (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) gibi sivil toplum kuruluşlarının İsrail'e tepki eylemlerini eleştiriyor ve bu kuruluşların Türkiye hükümeti tarafından desteklendiği iddiasını öne sürüyor. Ayrıca, bu kuruluşların organizasyonlarında yer alan kişilerin İsrail karşıtı sloganlarla eylemler gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

fetö 2-1

İsveç Üzerinden Propaganda Yapıyor

Abdullah Bozkurt'un İsrail karşıtı propagandasının merkezi olarak İsveç'te Stockholm Center for Freedom (SCF) adlı düşünce kuruluşunu kullandığı iddia ediliyor. Bozkurt, bu kuruluş aracılığıyla Türkiye aleyhine kara propaganda üretip, sahte raporlar hazırlayarak İsveç devletinden yardım aldığı iddiaları gündeme gelmiştir.

fetö 3-1

Sert Tepkiler ve Uyarılar

Bozkurt'un bu tür eylemleri, Türkiye'de sert tepkilere neden olurken, kamuoyunu bilgilendirmek ve doğru bilgiye ulaşmak için güvenilir kaynaklara başvurmanın önemi vurgulanıyor. Ayrıca, bu tür iddiaları ve haberleri değerlendirirken dikkatli ve objektif olmanın gerekliliği üzerinde duruluyor.

fetö 4-1

Lanetle anılacaksınız!

FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'a sert tepki gösteren Gazeteci Yazar Murat Özer, şunları dile getirdi: Fertullahçı Terörist Abdullah Bozkurt, Türkiye'nin Hamas'a destek verdiğini söyleyerek efendilerine bizi şikayet etti. Örgütünün aşağılık lideri de tekerlekli sandalyesinde füzeyle şehit edildiğinde Şeyh Ahmet Yasin'e en büyük terörist diyerek İsrail'e sırnaşıyordu.

Pislik FETÖ'cüler!

Böyle gurbette sefalet içinde öleceksiniz. Tüm Türkiye hatta tüm dünyanın şerefli insanları sizden iğrenerek bahsedecek. Asırlar geçse de lanetle anılacaksınız.

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

fetö 5-1

İsveç'te dayak yemişti!

Firari FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, 2020 yılında sokakta dayak yediğini iddia etmişti. İsveç’in başkenti Stockholm’ün Sponga ilçesinde yaşayan Bozkurt, evden çıktıktan sonra 3 kişi tarafından dayak yediğini öne sürmüştü. Bozkurt, dayak atanların kim olduğunu bilmediğini belirtti. Firari Fötücü, dayak yediği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

fetö bozkurt

Kaynak: (HABER MERKEZİ)