Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

20 yaşındaki görme engelli Göktuğ Arin, marketten aldığı kapalı ambalajlı sucuğu yerken boğazında şiddetli bir ağrı hissetti. Ağzında metal benzeri bir tat fark eden Arin, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Yediği sucuktan çıkan cismin boğazına takıldığı anlaşıldı ve doktorların müdahalesiyle sağlığına kavuştu. Arin, firma yetkililerine tepki gösterdi.

AW048630_05

Göktuğ Arin'in Açıklamaları

Arin, yaşadığı olayı anlatarak, "Kahvaltı esnasında yediğim sucuğun içerisinde bulunan demir parçası boğazıma takıldı. Önce ne olduğunu anlamadım. Boğazımda acı hissedince ailem beni hemen doktora götürdü. Demir parçası mideme indi. Doktorlar midemi temizleyerek demir parçasını çıkardılar. Ben yandım başka insanlarda yanmasın. Aldığınız ürünlere dikkat edin. Onlardan şikayetçiyim" dedi.

Firmaya Tepki

Arin, yaşadığı olayın ardından ürünlerin kalitesi ve güvenliği konusunda firma yetkililerinden şikayetçi oldu. Ayrıca, diğer vatandaşların da benzer durumlarla karşılaşmaması için ürünleri dikkatlice seçmeleri gerektiğini vurguladı.

AW048630_07

Aile ve Tanıdıkların Tepkileri

Arin'in ailesi ve aile dostları da yaşanan olay sonrasında firma yetkilileriyle iletişime geçerek durumu bildirdi. Arin'in babası, olayın daha ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirterek, tedbirler alınması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, aile dostları da benzer durumların yaşanmaması için dikkatli olunması çağrısında bulundu.

AW048630_03

Bu olay, ürünlerin üretim ve kalite kontrol süreçlerinin gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor. Görme engelli bireylerin de güvenle tüketim yapabilmesi için ekstra önlemler alınması önem arz ediyor.

Kaynak: (İHA)