Adile Naşit’in Sanatçı Yeğeni

Adile Naşit’in yeğeni, popüler dizi Yargı’nın savcısı olarak ekranlarda boy gösteriyor. Sanatçının hayatının film olacağı haberleriyle birlikte, yeğeninin de ünlü bir oyuncu olduğu bilgisi gündeme geldi.

"Mazlumu getirin bana" repliğiyle tanımıştık! Yeşilçam'ın efsane ismi Dinçer Çekmez'in kardeşi kendisinden de ünlü çıktı "Mazlumu getirin bana" repliğiyle tanımıştık! Yeşilçam'ın efsane ismi Dinçer Çekmez'in kardeşi kendisinden de ünlü çıktı

621A04C54E3Fe016405Abf8F

Oscar ödüllerine aday gösterilseler kesin kazanacak olan Türk yapımı 13 efsane film! Oscar ödüllerine aday gösterilseler kesin kazanacak olan Türk yapımı 13 efsane film!

Adile Naşit’in Dramatik Yaşamı

Adile Naşit, 1950 yılında tiyatrocu ve yönetmen Ziya Keskiner ile evlendi ve 1951’de oğlu Ahmet’i dünyaya getirdi. Ancak Ahmet’in genç yaşta kalp rahatsızlığıyla mücadele ettiği ve Türkiye şartlarında tedavi imkanının olmadığı acı gerçek, Adile Naşit’in neşeli ekran imajının ardında yatan hüzünlü hikayeyi ortaya çıkardı.

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Adile2

Ünlü şarkıcıyı tanıdınız mı? "Hiç değişmediğim doğrudur" dedi sosyal medya yıkıldı! Estetikleri gündem oldu! Ünlü şarkıcıyı tanıdınız mı? "Hiç değişmediğim doğrudur" dedi sosyal medya yıkıldı! Estetikleri gündem oldu!

Naşit Özcan: Adile Naşit’in Yeğeni ve Sanatçı Kimliği

Adile Naşit’in yeğeni Naşit Özcan, sanat dünyasında kendi başarısını kanıtlamış bir isim olarak dikkat çekiyor.

0X0 1711554488022

Katil balina yavrusu annesinin öldüğü yeri günlerdir terk etmiyor! Katil balina yavrusu annesinin öldüğü yeri günlerdir terk etmiyor!

Thumbs B C 95F66B99A98831Dc7963B9409Ba739D2

Garip ama gerçek: En büyük altın külçesi hatalı metal dedektörüyle bulundu! Garip ama gerçek: En büyük altın külçesi hatalı metal dedektörüyle bulundu!

Kaynak: HABER MERKEZİ