İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

Hamas'ın İsrail'in güneyine yönelik saldırıları sırasında, "Tribe of Superova" adlı müzik festivaline düzenlenen baskın sonucu, 260 kişinin hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Almanya'dan İsrail'e gelmiş olan 22 yaşındaki Shani Louk, bu festival sırasında kaçırılmış ve bir kamyonetin arkasında yarı çıplak bir şekilde dolaştırılmıştı. 

Kamyonetin arkasında gezdirilme görüntüleri sosyal medyada hızla yayılmıştı.

 Cansız olduğu düşünülen Shani'nin annesi ise bir açıklama yaparak kızlarının hala hayatta olduğunu iddia etmişti.

kapak_072636

Anne Ricarda Louk, Filistinli kaynaklardan aldığı bilgilere dayanarak, "Shani'nin hayatta olduğuna dair elimizde daha fazla kanıt var" demişti. Ayrıca, kızının ağır yaralandığını ve Gazze'deki bir hastanede tedavi gördüğünü belirtmişti.  Shani'nin ağır yaralı olmasından dolayı endişe duyan çaresiz anne Louk, Alman hükümetinden yardım talep etmiş ve acilen harekete geçilmesini istemişti..

Bugün ise aileden yeni bir iddia geldi. Kızlarının telefonundan kendilerine mesaj geldiğini söylediler. 

Sun Online'ın haberine göre, Shani Louk'un telefonundan ailesine tüyler ürpertici mesajlar gönderildi. 

İşte mesajların bazı örnekleri: "Sana tükürüyorum," "Allah kahretsin," "Filistin'i özgürleştirin ve Siyonistlerden arındırın."

ANNE ALMAN HÜKÜMETİNE TEPKİLİ

Shani'nin ailesi, yardım taleplerini görmezden gelen Alman hükümetini kınadı. Kızının hayatta olduğunu öğrenen Aanne Ricarda yardım için yalvardığını söyledi. 

Kaynak: (HABER MERKEZİ)