Efsane hocanın anlaşması geçtiğimiz  günlerde 5 yıl uzatıldı.
Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ile 5 senelik anlaşma yaparak Galatasaray`ın yol haritasını yeniden çizdiler. Fatih Terim sadece hoca değil, kulübün bir parçası, geçmişi geleceği. Sadece sportif olayları düşünmeyip kulübün maddi sorunlarını, taraftarla olan ilişkilerden tutun da her şeyiyle ilgilenip ona göre adımlar atıyor.
Devre arasında yapılan transferlerden Marcao ve Luyindama takıma adapte oldu hoca hedefi her zaman ki gibi tam 12`den vurdu. Bu arada Ozan Kabak`ın alt yapıdan yetişip A takımla 3-4 ay oynayıp 11 milyon euroya Stuttgart`a satılmasıda alkışlanacak bir durum. 
Kimse kızmasın, alınmasın, Galatasaray Avrupa`da en çok tanınan Türk takımı. Bunu öyle laf olsun diye demiyorum, başarı kupalarla ölçülür ve sarı kırmızılı ekipte tek eksik olan şey Şampiyonlar Ligi kupası o da kısa sürede olacak iş değil. Zamanla kadronun gençleşip oturması lazım. Galatasaray bunu yapacak durumda ve müzesinde o kupada olacaktır. Yaparsa İmparatorlu cimbom` yapar. 
Güneş başarılı  olur mu?
Lucescu`nun ayrılığı sonrası boşta kalan milli takımın başına Şenol Güneş`in getirildiği duyuruldu. Tecrübeli hocayla 4 yıllık anlaşma yapıldı. Beşiktaşla olan sözleşmesi haziran ayında bitecek. Hocanın geçmişinde bir çok başarılar var, 2002 Dünya Kupası 3`ncülüğü unutulmaz. Tecrübeli hoca Güneş`in Lucescu`dan daha başarılı olacağı kesin.