Meksika’nın gözde tatil merkezlerinden Cancun'daki City Express Otel'de İngiliz bir erkek turist kendi kanından oluşan bir kan gölünde ölü bulundu.

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

City Express Otel'de 16 Nisan sabahı yerel saatle 05.00'te yanında yatan karısı tarafından cansız halde olduğu fark edilen ve kendi kanından oluşan kan gölünde, 58 yaşındaki İngiliz turistin, bacaklarının arasında kırık bir şişeyle bulunduğu bildirildi.

Adamın yaralı eşi hastaneye kaldırılırken, bilinmeyen bir maddenin etkisi altında olabileceği ileri sürüldü.

Devam eden soruşturmaya katılan kaynaklar, eşinin artık hastaneden taburcu edildiğini ve uğradığı kesiklerin "derin" olmadığını söyledi.

İngiliz gazetelerinden The Sun’un konuyla ilgili haberine göre, eşinin şu anda nerede olduğu bilinmemekle birlikte henüz herhangi bir tutuklama yapılmadı.

Yerel savcılar, soruşturmanın halen sürdüğünü ancak şu anda olayı, yalnızca kocanın kendi canına kıymasıyla sonuçlanan olası bir intihar anlaşması olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Quintana Roo'daki Başsavcılık sözcüsü şunları söyledi: “Benito Juarez belediyesindeki bir otelde yabancı bir turistin öldüğü haberlerinin alınmasının ardından, ne olduğunu açıklığa kavuşturmak için bir soruşturma başlatıldı.

Yetkililerin yaptığı ilk incelemelere göre, bu trajik olayın, iki kişinin hayatına son vermek niyetinde olduğu olası bir intihar olduğuna işaret ediyor.

Muhabir: NURCAN GÖKÇE