24 TV'de Gazeteci Murat Çiçek'in sunduğu ve canlı yayınlanan “Açık Görüş” programına katılan Gazeteci-Yazar Ahmet Tezcan, İran'ın adlarında İslam'ın olduğunu ama daima kendilerini ayrıştırdıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

“Bu psikolojiyle davrandıklarını kendi şeyh sistemleriyle de görüyorsunuz. Sahabeye bakışı vs. tamam bunda da İslam var ama daima kendilerini ayrıştırdılar.”

Mısır'ın kayıp şehri: Nil'in Venedik'i 1200 yıldır sular altında! Mısır'ın kayıp şehri: Nil'in Venedik'i 1200 yıldır sular altında!

"BİZİMLE BİRLİKTE NAMAZ KILMADILAR"

Tezcan, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Ahmedinejad İran cumhurbaşkanı ve Tayyip Erdoğan da başbakan iken, bizim başbakanımız onuruna verdiği yemekte akşam namazını kıldık, bir döndük baktık namazı bitirmemizi bekliyorlar. Bizimle birlikte namaz kılmadılar, beklediler. Biz bitirdik geçtik onlar geldi. 'Siz misiniz böyle yapan?' dedik ve tekrar girip onlarla beraber namaz kıldık.”

“Ahmedinejad'ın, 'Son büyük kıyamet savaşında Mehdi Hz. Mesih'e yardımcı olacak ve biz onu bekliyoruz' diye bir açıklaması vardı. Onlar da evanjelik, ben bunu her yerde dile getiriyorum.”

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

“BÜTÜN KAHRAMANLIĞI SÜNNİLERE”

“İran sert davranabilir miydi? Nerde yaptı şimdiye kadar gördük mü özellikle İsrail'e karşı? Yok. Peki Sünnilere karşı? Bütün kahramanlığı Sünniler üzerindeki zulmünden ibaretti. İHA'ların ve füzelerin de görevimiz tehlikenin ilk başında bu şartta 5 dakika sonra kendisini yok edecektir tarzında bir şey olduğunu düşünüyorum.”

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Dertlere deva sadırlara şifa erguvan şerbeti! Osmanlı Mutfağı uzmanı ünlü şef bakın nasıl tarif ediyor? Dertlere deva sadırlara şifa erguvan şerbeti! Osmanlı Mutfağı uzmanı ünlü şef bakın nasıl tarif ediyor?

Kaynak: HABER MERKEZİ