MEHMET POYRAZ/İttifakgazetesi.com

İsrail'in 10 Ekim Salı sabahı erken saatlerde Gazze Şeridi'nde bir eve yaptığı hava saldırısında Filistinli bir kadın hayatını kaybetti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA’nın bildirdiğine göre, İsrail Hava Kuvvetleri Gazze’de Deir El Balah'ın Hadba bölgesinde bir evi hedef aldı. Bombalama sonrası Filistinli bir kadın hayatını kaybederken sayısı bilinmeyen diğer kadınlar yaralandı. Yaralı kadınlar El Aksa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

İsrail'in Gazze’deki Abasan Al Kabira kasabasındaki Kadeh ailesine ait bir eve düzenlediği baskında ise çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bildirildi. Aynı kasabada yaralıları taşımak için hazır bulunan 4 ambulans İsrail Hava Kuvvetleri’nce imha edildi.

Erdoğan’ın İsrail ile Filistin’le yaptığı görüşme sonrası Hamas’ın roket atışları azaldı! Erdoğan’ın İsrail ile Filistin’le yaptığı görüşme sonrası Hamas’ın roket atışları azaldı!

İsrail yoğun hava saldırısı yaptığı Gazze’nin sınırına mayın döşüyor! İsrail yoğun hava saldırısı yaptığı Gazze’nin sınırına mayın döşüyor!

Kaynak: (MEHMET POYRAZ)