Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum Yağışlar sonrası İstanbul barajlarında son durum

Kayseri’de Gazeteciye Silahlı Saldırı

Kayseri’de evinden çıkan gazeteci Azim Deniz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Deniz, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise kaçtı.

Olay Nasıl Oldu?

Olay, Mimarsinan Mahallesi Karasu Sokak’ta meydana geldi. Gazeteci Azim Deniz, kızını işe bırakmak için evinden otoparka indi. Bu sırada arkasından gelen kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, Deniz’e tabancayla ateş etti. Deniz, yaralı halde bina ziline basarak ailesinden yardım istedi. Ailesi tarafından Kayseri Devlet Hastanesi’ne götürülen Deniz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Şüpheli Kaçtı

Saldırının ardından şüpheli, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, olay anı binanın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin Azim Deniz’in arkasından gitmesi ve saldırının ardından kaçması ile gazetecinin bina önünde zile basarak ailesinden yardım istemesi görülüyor.

Kaynak: AA