Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

"Garden Secrets" adıyla yayınlanan programın 2010 versiyonuna yer veren Kuzey Kore televizyonu, sunucunun kot pantolonunu sansürledi. Mavi renkli kot pantolonlar, Kuzey Kore'de Batı emperyalizminin bir simgesi olarak kabul ediliyor ve bu nedenle yasaklanmış durumda.

Yapay zeka büyük İstanbul depremini resmetti: Ortaya ürkütücü manzaralar çıktı!.... Yapay zeka büyük İstanbul depremini resmetti: Ortaya ürkütücü manzaralar çıktı!....

TRT Haber’in aktardığını göre, ülkede kot pantolon giyme yasağı 1990'larda başladı ve o dönemin lideri Kim Jong-il, kot pantolonları Batı, özellikle de Amerikan emperyalizminin bir simgesi olarak gördü. Kuzey Kore yönetimine göre, bu tür pantolonlar sosyalist bir devlette yeri olmayan unsurlardı.

2023 yılında en sevilen isim belli oldu: İlk kez bir isim 'Zeynep' ismini geride bırakıp zirveye yerleşti!... 2023 yılında en sevilen isim belli oldu: İlk kez bir isim 'Zeynep' ismini geride bırakıp zirveye yerleşti!...

Kot 2205759

Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Şok olacaksınız!... Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Şok olacaksınız!...

Son yıllarda, Batı kültürüne yönelik tutum tekrar sertleşti ve bu yasak yeniden sıkı bir şekilde uygulanmaya başladı. Devlete ait Rodong Sinmun gazetesi, 2020 yılında ülkenin vatandaşlarını "burjuva kültürünü" reddetmeye ve "üstün sosyalist yaşam tarzını" benimsemeye çağırdı.

Güney Kore'de oldukça popüler olan vücuda yapışan pantolonlar ve tişörtlerden mevcut Kuzey Kore lideri Kim Jong-un da hoşlanmıyor.

Papaz kızının sevgilisini öldürsün diye kiralık katil tuttu! Papaz kızının sevgilisini öldürsün diye kiralık katil tuttu!

Kaynak: HABER MERKEZİ