Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Türkyılmaz, hastanın kulağını kamera ile muayene ettiklerinde, içeride canlı bir örümcek olduğunu gördüklerini belirtti. Şok anlar yaşandığı ifade edilen hastane ziyaretinde, Op. Dr. Türkyılmaz, örümceği canlı bir şekilde çıkararak olaya son verdi.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

AW050701_01

Uzman Açıklaması

Op. Dr. Mehmet Türkyılmaz, olay sonrasında yaptığı açıklamada, "Kulağa yuva yapan örümceği canlı bir şekilde çıkardık" dedi. Daha önce benzer vakalarla karşılaştığını ancak ilk kez kulak içinde canlı bir örümcekle karşılaştığını belirtti. Ayrıca, çıkarılan örümceğin doğal ortama salındığını ekledi.

AW050701_03

Yaşanan Şaşkınlık

Olayın şokuyla konuşan Fatma Arık, "Kulağıma örümcek nasıl girdi bende bilmiyorum. Kulağımdaki hışırtının nedeni, kulağıma yuva yapan örümcekmiş. Örümcek, KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Türkyılmaz tarafından kulağımdan çıkarılınca hışırtı sesinden kurtuldum" şeklinde konuştu.

Editör: Zümrüt Çalış