Survivor Poyraz'ın yarışmaya vedası sonrası dikkatler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi.

İşte merak edilip araştırılan "6 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?" sorusunun yanıtı!

Survivor 77. bölümle geçtiğimiz akşam yani 6 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geldi. Son bölümde haftanın ilk eleme adayı belli olurken geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı ve eleme potasına kimin girdiği internet kullanıcıları tarafından merak edilip araştırılıyor.

HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu 6 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde Kırmızı takım kazandı. Yunus Emre ise ödül cezası nedeniyle ödülden yararlanmadı.

SURVIVOR'DA ELEM POTASINA KİM GİRDİ

Mavi Takım dokunulmazlık yarışını kaybettiği için geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümde eleme potasına Mavi Takım'dan Yaman girdi. Böylece Yaman haftanın ilk eleme adayı olmuş oldu.

POYRAZ SURVIVOR'A VEDA ETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi son olarak performans eşleşmesine göre ilk düello Hakan ve Özgür arasında gerçekleşti. Bu etabın sonunda Özgür kazanarak eleme potasından çıktı.

İkinci karşılaşma ise Sercan ve Poyraz arasında oldu. Bu karşılaşmanın kazananı ise Sercan oldu. Böylece potadan Sercan çıkmış oldu.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Kaynak: HABER MERKEZİ