"Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında bu yıl ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil etmişti. Bu yarışmada derece alamayan model, daha sonra 28 Eylül'de Meksika'da gerçekleşecek olan Miss Universe'ye katılacağını, sosyal medya hesabından, "Miss Universe 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum. Bu Suudi Arabistan'ın Kâinat Güzellik Yarışması'na ilk kez katılması anlamına geliyor" ifadeleriyle duyurmuştu.

Fatih Altaylı'dan Hakan Ural'a duyanları şoke eden sözler! Fatih Altaylı'dan Hakan Ural'a duyanları şoke eden sözler!

Suudi Arabistan In Guzellik Yarismasi Adayi 2349404

Aslan videosuna rakip çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” diyen karga görenleri hayrete düşürdü! Aslan videosuna rakip çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” diyen karga görenleri hayrete düşürdü!

Ancak bu açıklamadan kısa bir süre sonra Miss Universe yönetimi, model Rumy Al-Qahtani'nin iddiasının doğru olmadığını duyurdu.

NTV’nin konuyla ilgili CNN International'a dayandırdığı haberine göre, yarışmaya katılım için Suudi Arabistan’da herhangi bir seçim sürecinin yürütülmediği ve bu tür iddiaların yanıltıcı olduğu kaydedildi.

Eşi ve sevgilisinin kendi parasıyla tuttuğu tetikçi tarafından cami çıkışı öldürüldü! Eşi ve sevgilisinin kendi parasıyla tuttuğu tetikçi tarafından cami çıkışı öldürüldü!

Suudi Arabistan Dan Tarihi Adim Ilk Kez Bir 16869489 2727 M.jpg

Siyasetçi eşini evlatlık oğullarıyla çırılçıplak yatakta bastı! Siyasetçi eşini evlatlık oğullarıyla çırılçıplak yatakta bastı!

NEDEN ADAYLIK AÇIKLADIĞI BİLİNMİYOR

Söz konusu aynı habere göre, Miss Universe sözcüsü, "Bayan Rumy el-Qahtani'nin adaylığını neden açıkladığını bilmiyoruz, ancak Suudi Arabistan yarışmasına katılmak istiyorsa, diğer tüm adaylarla aynı seçim sürecinden geçmek zorunda kalacak" ifadelerine yer verdi.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

2 Akrep yiyen yolcu, otobüste fenalaştı: Hastanede yaşamını yitirdi 2 Akrep yiyen yolcu, otobüste fenalaştı: Hastanede yaşamını yitirdi

Suudi Arabistan Dan Tarihi Adim Ilk Kez Bir 16869489 2668 M.jpg

Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı! Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı!

Kaynak: HABER MERKEZİ