THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi için kura çekimi tarihi henüz açıklanmadı. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulması beklenen kura çekimi tarihi için başvuru sahipleri sabırsızlanıyor.

KURA ÇEKİMİ ÜCRETİ VAR MI?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi’nde kura çekimi ücreti bulunmuyor. Başvuru sahipleri, katılım şartlarını sağladıkları takdirde, kura çekimine ücretsiz olarak katılabilecek.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

ÖDEME PLANI NASIL?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Projesi’nde, kura çekimi ile hak sahibi olanlar, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. İlk yıl için taksit ödemesi şu şekilde belirlendi: 1+1 daire için 7.500 TL, 2+1 daire için 10.000 TL ve 3+1 daireler için de 15.000 TL. Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut’a yapılacak. Kuradan ev sahibi olanlar 5 sene boyunca satış işlemi yapamayacaklar.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)