Sosyal medyada gündem olan ve “Haydar Dede Türbesi” isimli yerde çekilen videodaki görüntüler izleyenleri dumura uğratırken yine izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Türbeye gelen insanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belirsiz bir havayı koklayıp şifa arıyor. Bu arada havayı koklayanlar kısa süreli baygınlık yaşıyor.

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Bir çok sosyal medya hesabının paylaştığı söz konusu görüntülerde bir kadının delikten aşağıya yüz üstü yatarak baktığı görülüyor. Kadının bir süre sonra baygınlık geçirmesi dikkat çekerken kadın bir süre sonra kendine geliyor.

Bu arada söz konusu bayılmanın metan gazı olduğu da ileri sürüldü.

Testere balıkları karaya vururarak intihar ediyor: Bilim insanları bunu açıklayamıyor! Testere balıkları karaya vururarak intihar ediyor: Bilim insanları bunu açıklayamıyor!

Muhabir: NURCAN GÖKÇE