Mart ayında en çok satılan hisse BİM oldu. Yabancı yatırımcılar, net 59,3 milyon dolarlık BİM hissesi satarak bu alanda öne çıktılar. Onu takip eden Migros'ta da yabancı yatırımcılar 31,8 milyon dolarlık satış gerçekleştirdiler.

Yetişkin film sektörüne geçen ünlü oyuncu ödülleri de böyle topladı!... Yetişkin film sektörüne geçen ünlü oyuncu ödülleri de böyle topladı!...

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Holding şirketlerine bakıldığında, Sabancı Holding Mart ayında yabancıların en çok sattığı hisse oldu. Yabancı yatırımcılar, 31,3 milyon dolarlık Sabancı Holding hissesini elden çıkardılar. Şişecam da yine satıcılı hisseler arasında yer aldı; Mart ayında yabancılar, 30,6 milyon dolarlık Şişecam hissesi sattılar.

Ancak, Mart ayında yabancı yatırımcıların en çok alım yaptığı hisselerin başında Yapı Kredi geldi. Bu dönemde yabancılar, net 130,9 milyon dolarlık Yapı Kredi hissesi aldılar. Koç Holding'e bağlı şirketlerden biri olan Yapı Kredi'yi, yabancılar 84,5 milyon dolarlık net alım ile takip ettiler.

Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!... Hugo'nun Tolga Abi'si yıllar sonra ortaya çıktı! 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliğine bakın!...

Teknoloji sektöründe de yabancı ilgisi gözlemlendi. Mia Teknoloji'ye Mart ayında net 49,5 milyon dolarlık yabancı alımı gerçekleşti. Ayrıca, yenilebilir enerji sektörü de dikkat çekti; Akfen Yenilenebilir Enerji hisselerinde Mart ayında net yabancı alımı 37,3 milyon dolar oldu.

Bloomberg HT’nin haberine göre, otomotiv sektöründe ise yabancılar, Mart ayında en çok alımı Koç Holding iştiraklerinden Ford Otosan'da yaptılar. Ford Otosan'a Mart ayında yabancı alımı 36,9 milyon dolar olarak kaydedildi.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Kaynak: HABER MERKEZİ