Hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sosyal medyada takip ve tıklanma uğruna yapılan akıl almaz videolara bir yenisi daha eklendi.

Yavru Kopek 1

Döviz borçlanmayın uyarısı yapıldı! Döviz borçlanmayın uyarısı yapıldı!

Hangi ülkede çekildiği bilinmeyen fakat sosyal medyada hayli ilgi gören bir videoda yavru köpeklerin yılanla mücadele ettirilmesi dikkat çekti. Yavru köpekleri sarmalayan yılana ise anne köpeğin çaresizce bakması ise duygulu anlar yaşattı.

Yavru Kopek 2

Düğünü sosyal medyadan paylaştı: Evine hırsız girdi! Düğünü sosyal medyadan paylaştı: Evine hırsız girdi!

Bu arada anne köpekte olayın şaşkınlığında ve yaşanılanların farkında olduğu gözlendi. Anne köpeğin yapılanların insanlar tarafından yapay olarak yapıldığından şüphe duymadığı görülüyor.

Söz konusu videoda yavru köpeklerle yılanın mücadelesi gösteriliyor. Yavru köpekler yılandan kurtulsa bile insanlar tarafından tekrar yılanın kucağına atılıyor.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Dijital parti olarak internetten faaliyetine devam edecek! Dijital parti olarak internetten faaliyetine devam edecek!

Yavru Kopek 3

İnsanlık dışı çekilen videoya sosyal medyada tepki gelirken sıradan bir hadise gibi meseleye yaklaşanların olduğu gözlendi.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Muhabir: MEHMET POYRAZ