Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Sosyal Medyada Büyük İlgi Görüyor

Güneş, aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanan ve takipçi kitlesiyle etkileşimde bulunan bir sporcu olarak dikkat çekiyor. Son dönemde bir güzellik markasının yüzü olarak seçilen Zehra Güneş, markanın tanıtımında verdiği pozlarla beğeni topluyor.

Kariyeriyle ve Özel Hayatıyla Gündemde

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve VakıfBank'ın parlayan yıldızı olan Zehra Güneş, sadece spor kariyeriyle değil, aynı zamanda özel hayatıyla da sürekli gündemde. Hem saha içindeki performansı hem de dışarıdaki duruşuyla geniş bir hayran kitlesine sahip.

zehra-gunes-5

"Unutulmaz Bir Yaz"

Zehra Güneş, "Genel olarak bu yaz kariyerim boyunca unutamayacağım bir yaz olacak. Maç ya da turnuva olarak kesinlikle ayıramam. Herkesin de dediği gibi rüya gibi bir yazdı" şeklinde konuştu.

Şıklığıyla Dikkat Çekiyor

Milletler Ligi kupasını kaldıran, Avrupa Şampiyonu olan ve namağlup olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş, markanın tanıtımında giydiği elbisesi ve spor ayakkabı kombiniyle şıklığıyla göz doldurdu.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)