Bursa'nın Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde yaşanan olay, bir kız çocuğunun rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktı. Küçük kız, bakkalın kendisine dokunmaya ve istenmeyen yakınlık göstermeye başladığını ifade etti. Bu durum üzerine öğretmen, daha derinlemesine bir inceleme yaparak benzer olayların yaşandığını tespit etti ve mahallede infiale yol açan bir durum ortaya çıktı.

Reyting sonuçlarının en son listesi açıklandı! Hangi yapım listeleri alt üst ederek izlenme rekoru kırdı?... Reyting sonuçlarının en son listesi açıklandı! Hangi yapım listeleri alt üst ederek izlenme rekoru kırdı?...

Üç çocuğun ailesi, bakkal hakkında şikayette bulunurken, Bursa 5. Sulh Ceza Hakimliği, 50 yaşındaki Zafer Ç.'yi “12 yaşından küçük çocukların cinsel istismarı” suçundan tutukladı. Ancak olayın ardından dükkanın hala açık olması ve mahalledeki olayların devam etmesi büyük tepkilere neden oldu.

Mağdur yakını şöyle konuştu: “Bakkal dükkanı hâlâ açık. Mahalle sakinleri durumdan rahatsız her akşam olaylar oluyor ama yine de bakkal faaliyetlerine devam ediyor, aile yakınları tarafından işletiliyor. Zafer nerede' dendiği zaman, aile yakınları 'siyasi söylemlerden dolayı tutukladı' diyor.”

Katil balina yavrusu annesinin öldüğü yeri günlerdir terk etmiyor! Katil balina yavrusu annesinin öldüğü yeri günlerdir terk etmiyor!

Oda TV’den Oğuz Ok'un haberine göre, mağdur yakınları, bakkalın işlettiği dükkanın hala faaliyette olmasına şaşkınlıkla tepki gösterirken, bakkalın savunmasında ise pes dedirten detaylar ortaya çıktı.

Zafer Ç., suçlamaları kabul etmeyerek, yaşananları hatırlamadığını ve suçsuz olduğunu iddia etti. Ancak mağdurun ailesi ve yakınları, bakkalın daha önceden sosyal medya hesabından pedofiliye yatkın paylaşımlar yaptığını ve aile ilişkilerinin düzgün olmadığını öne sürdü.

"Mazlumu getirin bana" repliğiyle tanımıştık! Yeşilçam'ın efsane ismi Dinçer Çekmez'in kardeşi kendisinden de ünlü çıktı "Mazlumu getirin bana" repliğiyle tanımıştık! Yeşilçam'ın efsane ismi Dinçer Çekmez'in kardeşi kendisinden de ünlü çıktı

Zafer Ç.'nin yaptığı Facebook paylaşımında “Bozma moralini. Bak rabbimiz ne diyor; hiç kimse, kendisi için gizlenen müjdeyi bilemez” ifadelerin yer vermiş.

Ünlü şarkıcıyı tanıdınız mı? "Hiç değişmediğim doğrudur" dedi sosyal medya yıkıldı! Estetikleri gündem oldu! Ünlü şarkıcıyı tanıdınız mı? "Hiç değişmediğim doğrudur" dedi sosyal medya yıkıldı! Estetikleri gündem oldu!

HATIRLAMIYORMUŞ!

Zafer Ç. çıkarıldığı mahkemede, şunları söyledi:

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

“Suçlamaları kabul etmiyorum, ben böyle bir şey yapmadım. Aile ilişkilerimiz düzgündür. 29 yıllık esnafım, dükkana tek başıma bakıyorum. Çocuklara bayramlarda dondurma dağıtıyordum. O gün bir kız ‘Zafer Abi bana neden dondurma vermiyorsun?’ dedi. Sonrasında kendisine benim dağıttığımdan farklı daha pahalı olan bir dondurma almış. Ben de dondurmayı burada ye, diğerleri kıskanmasın dedim. Mağdurun söylediği olay bununla ilgilidir. Ancak ben orada kendisinin herhangi bir yerine dokunmadım. Diğer mağdurların anlattıkları olayı ise hatırlamıyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum. Hakkımda söylenen suçlamaları gerçekleştirmedim. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmemi talep ederim.”

Hababam Sınıfı’nın Hafize Ana’sı Adile Naşit'in yeğeni ortaya çıktı! Hababam Sınıfı’nın Hafize Ana’sı Adile Naşit'in yeğeni ortaya çıktı!

AVUKATI: SARKINTILIK DÜZEYİNDE KALDI

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte mağdur çocuğun psikolojisinin alt üst olduğu belirtildi. Aile yakınları, çocuğun uzun süredir içine kapanık bir halde olduğunu ve olayın ardından kendisini daha da kötü hissettiğini dile getirdi.

Bakkalın avukatı ise olayın sarkıntılık düzeyinde olduğunu iddia ederek müvekkilinin serbest bırakılmasını talep etti. Öte yandan mağdurların aileleri ve yakınları bakkalın gereken cezayı almasını savunuyor.

Özgür Özel Hamas'a "terör örgütü" dedi İsrail'i akladı! Özgür Özel Hamas'a "terör örgütü" dedi İsrail'i akladı!

Kaynak: HABER MERKEZİ