Sonbaharın son günlerine yaklaşırken bile Antalya, sıcak ve güneşli havasıyla deniz severleri cezbetmeye devam ediyor. Hava sıcaklığının 28-29 derecelerde seyrettiği Alanya'da, Galipdere Plajı tercih edilen bir nokta haline geldi. Turistler, sonbaharın sonlarına rağmen denizin ve güneşin tadını çıkardılar. Deniz kenarında güneşlenmeyi tercih edenlerin yanı sıra çocuklar da denize girerek keyifli vakit geçirdiler.

Denizin temizliği ve güzelliği hakkında konuşan Salih Girgin, "Ekim ayının sonlarına yaklaşıyoruz ve deniz keyfi yapmak için buradayız. Deniz harika, berrak ve temiz. Hava da muhteşem. Havanın denizle bu uyumu sonbaharı unutturuyor. Turizm bu yıl iyi gidiyor. Kendim ve çocuklarımla buraya tatil yapmaya geldik. Ereğli'den geldik. Bu sonbaharın tadını çıkarmak için buradayız," dedi.

Şefika Bülbül Demir, "Denizin tadını çıkarmak için buradayız. Türkiye gerçekten dünya çapında bir ülke. 4 mevsimi bir arada yaşayabileceğiniz nadir yerlerden biri. Ege ve Karadeniz gibi farklı güzelliklere sahip. Türkiye'yi ziyaret eden yabancı turistler buranın güzellikleri karşısında hayran kalıyorlar. Antalya, güneşinin, denizin ve otellerinin tadını çıkarabileceğiniz harika bir şehir," diye ekledi.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı!

Ekim ayında denize girmenin keyifli olduğunu belirten Mehmet Demir de, diğer şehirlerde böyle bir deniz keyfi yaşamanın mümkün olmadığını ifade etti.

Kaynak: (İHA)