Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Jeopolitik risklerin gündeminde azalma yaşanmasıyla doların yükseliş eğilimi duruldu. İran ve İsrail arasındaki gerilim, altın ve dolar gibi varlıkların sıcak savaş endişeleriyle değer kazanmasına neden olmuştu. Ancak Orta Doğu'daki tansiyonun stabil bir seyir izlemesiyle birlikte dolar ve altın değer kaybetti.

Navigasyon faciası! Uçurumdan yuvarlanıp yanarak can verdiler: 4 ölü, 17 yaralı Navigasyon faciası! Uçurumdan yuvarlanıp yanarak can verdiler: 4 ölü, 17 yaralı

Özellikle TCMB'nin dolar kuruna olan etkisi belirgin hale geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dezenflasyon çabalarını desteklemek için yurt içi varlıklara yönlendirme çağrısı, doların Türk lirası karşısındaki hareketlerini etkiledi.

Tarladan yurt dışına 50 TL’ye yurt içine ise 80 TL’ye satılıyor! Tarladan yurt dışına 50 TL’ye yurt içine ise 80 TL’ye satılıyor!

İsrail ve İran arasındaki çatışma ihtimalinin düşük olmasıyla Cuma günü doların hızlı bir düşüş yaşadığı gözlendi. Dolar kuru 33 lirayı aştıktan sonra aynı gün içinde 32 lira seviyelerine kadar geriledi. Haftanın başında ise 32,48 lira seviyesinde seyreden dolar, nispeten istikrarlı bir seyir izledi. Dolar son olarak sınırlı bir yükselişle 32,60 bandında işlem görmekte.

Rusya'da 15 bine yakın konut sular altında kalırken binlerce insan tahliye edildi! Rusya'da 15 bine yakın konut sular altında kalırken binlerce insan tahliye edildi!

Muhabir: NURCAN GÖKÇE