Dünya üzerinde insan zihninin sınırlarını aşan, bilimin hala açıklayamadığı ve insanları dehşete düşüren bir dizi olay bulunmaktadır. Bu gizemli olaylar genellikle fotoğraflar ve videolar aracılığıyla belgelenmiş ve toplumun ilgisini çekmiştir. Bu haberde, aile üyeleri tarafından yıllar sonra fark edilen ve hala çözülemeyen gizemli karelere yer verilmektedir. Fotoğraflar, Reddit, Paranormal360, Angelsghosts, Examiner, Complex ve farklı birkaç site tarafından paylaşıldı.

yüzü olmayan kız

YÜZÜ OLMAYAN KÜÇÜK KIZ

Paranormal360 sitesi, Macaristan'dan Szigeti Gyöngyi'nin annesine ait tüyler ürperten bir fotoğraf paylaştı. 1943 yılında çekilen bu kare, Szigeti Gyöngyi'nin babası tarafından çekilmiş. İlk bakışta, fotoğraf sıradan gibi görünse de, Szigeti Gyöngyi'nin annesinin arkasında, yüzü ve kolları olmayan genç bir kız var.

davetsiz konuk

Simpsonlar’ın 2024 tahminleri akıllara durgunluk veriyor! Tüyler ürpertici Simpsonlar’ın 2024 tahminleri akıllara durgunluk veriyor! Tüyler ürpertici

DAVETSİZ KONUK

1972 yılında nikah salonuna gelen bir grubun fotoğrafı, bir fotoğrafçı tarafından çekiliyor. Fotoğraf ilk bakışta çok masum görünüyor, ancak detaylı biraz inceledikten sonra erkek konuğun arkasında birinin saklandığı görülüyor.

dans eden ayı

DANS EDEN AYI

Bu ilginç fotoğraf, Sandra McLachlan'a ait olup aslında McLachlan'a bir aile dostu tarafından hediye edilmiştir. İki kadın arasında duran adam, 1950'lerde Ontario, Kanada'da bir huzurevine yerleşmiş. Kız kardeşleri, adamı ziyaret etmeye gelmiş. Ancak fotoğrafta dikkat çeken bir detay var... Kadının hemen yanında duran ayı figürü. Huzurevinde yaşayan bu yaşlı adam, bir dönem Vikingler, hayvanlar ve başka şeyler gördüğünü iddia etmiş ve bu durum hastaneye kaldırılmasına ve tedavi edilmesine neden olmuş.

fotoğraftaki büyükanne

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Evrim hikâyesini sil baştan yazacak bir keşif! 247 milyon yıllık canlı türü bulundu Evrim hikâyesini sil baştan yazacak bir keşif! 247 milyon yıllık canlı türü bulundu

FOTOĞRAFTAKİ BÜYÜKANNE

Judy Herring'in büyükbabasına ait olan bu aile fotoğrafı, oldukça hüzünlü bir hikayeye sahip. Herring'in iddiasına göre, büyükbabası bu fotoğrafı çekildiğinde, büyükannesi hayatta değildi. Ancak çekilen fotoğrafta, büyükannenin silüeti de yer alıyor. 

46VlZldwqK8

DÜĞÜN RESMİNDE YILLAR SONRA FARK EDİLEN HAYALET

ABD'nin Alabama eyaletinde yaşayan bir adam, büyükannesi ve büyükbabasının yeni evli olduğu yıllara ait bir fotoğrafı Facebook hesabından paylaştı. Fakat adamın arkadaşlarından birinin yaptığı yorumla birlikte fotoğrafta daha önce fark edilmemiş, görenlerin adeta kanını donduran bir detay gün yüzüne çıktı. Çiftin arkasında beyaz elbiseli bir kadın görülüyor. Fotoğraftaki kişinin kim olduğu kim olduğu günümüzde halen daha gizemini koruyor.

EVDEKİ HAYALET

Yapay zekânın ele geçirebileceği 5 meslek belli oldu! Yapay zekânın ele geçirebileceği 5 meslek belli oldu!

EVDEKİ HAYALET

1930'lu yıllarda Yeni Zelanda'da çekilen bu aile fotoğrafında, evin içinde bir hayalet olduğuna dair izler var. Uzun yıllar sonra, aile üyeleri bu hayaleti evde birkaç kez gördüklerini iddia etmiştir. Siyah topuzlu saçı olan ve beyaz bir elbise giyen bu hayalet, aile üyelerinin yataklarının başında bekliyormuş.

EVDE TEK BAŞINA

EVDE TEK BAŞINA

Pencere önünde çekilmiş olan bu fotoğraf, ilk bakışta son derece sıradan gözüküyor. Çocukların arkasındaki evin penceresinde ise iki küçük kız çocuğu görülüyor. Ancak ortaya atılan iddiaya göre, evin içinde sadece soldaki kız çocuğu varmış. Sağ taraftaki kızın ise bir hayalet olduğu söyleniyor.

YILLAR SONRA FARK EDİLDİ

YILLAR SONRA FARK EDİLDİ

Denise Russell, 1997 yılında aile pikniği sırasında büyükannesinin bir fotoğrafını çekti. Ailenin diğer üyeleri, o zamanlar Denise'nin büyükannesinin arkasında duran adamı görmedi. Ancak yıllar sonra Denise, bu kişiyi fark etti ve onun 1987'de hayatını kaybeden büyükbabası olduğunu ifade etti.

DEDE VE TORUNU

DEDE VE TORUNU

Angelsghosts sitesinin aktardığına göre, bu fotoğraftaki bebek, dedesinin ölümünden birkaç hafta sonra doğmuş. Aile, dedenin en sevdiği koltukta bebeğin fotoğrafını çekmiş. Fotoğrafta ise koltukta oturan bir silüet görünüyor.

ODADAKİ HAYALET

ODADAKİ HAYALET

Complex'in haberine göre bir baba, kızının fotoğrafını çekiyor. Ancak fotoğrafa baktığında kızının önünde sürünerek geçen birinin olduğunu görüyor.

PENCEREDEKİ YABANCI

PENCEREDEKİ YABANCI

Bir anne ve çocukları, doğum günü için bir araya gelmiş ve evlerinin hemen önünde bir fotoğraf çektirmişlerdi. Ancak fotoğrafa baktıklarında, evin içinde onları izleyen birinin olduğunu fark ettiler. İddiaya göre evin içinde kimse bulunmuyordu, tüm aile fertleri doğum gününü kutlamak için bahçeye çıkmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ