Ünlü İtalyan ve Fransız moda markası Gucci'nin yüzü olarak tanınan Ermeni model Armine Harutyunyan, terör örgütü VoMa'ya katıldı ve Azerbaycan'a karşı küstah tehditlerde bulundu.

Harutyunyan'ın terör örgütü VoMa'ya katıldığını doğrulayan görüntüler ve röportajlar, uluslararası kamuoyunda büyük bir endişeye neden oldu. Görüntülerde, Harutyunyan'ın elinde silahla atış eğitimi aldığı görülüyor ve Azerbaycan'a yönelik saldırı tehditlerini dile getiriyor.

Terör örgütü VoMa, içerisinde PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de bulunduğu bir grup tarafından destekleniyor ve "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" gibi tehlikeli söylemlerde bulunarak yeni provokasyonlar ve saldırı girişimlerine işaret ediyor.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Azerbaycan, 19 Eylül'de "Karabağ bölgesinde anayasal düzeni tesis etmek amacıyla" başlattığı anti-terör operasyonu ile bölgede huzuru sağlamıştı.

Bu arada Ermenistan'ın silahlı çeteleri, mağlubiyeti kabullenmeyerek yeni bir hazırlık içerisinde görünüyor.

Ermeni terör örgütü VoMa nedir ve İran’ın Karabağ politikası ne olabilir? Makale: Ermeni terör örgütü VoMa nedir ve İran’ın Karabağ politikası ne olabilir?

Karabağ’daki Ermeni nüfusa yönelik entegrasyon böyle olacak Karabağ’daki Ermeni nüfusa yönelik entegrasyon böyle olacak

Kaynak: (HABER MERKEZİ)