Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde mobilya üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın, büyük hasara neden oldu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

AW050114_08

Çevredeki Vatandaşlar Tedirgin Oldu

Yangın, Kayseri OSB 10. Cadde üzerindeki fabrikada saat 14.00 sıralarında başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın tamamını sardı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

AW050114_09

İtfaiye Ekipleri Yangını Söndürmek İçin Mücadele Etti

Polis ekipleri, yangın nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Alevlerin arasından yükselen dumanlar, gökyüzünü kapladı. Yangının söndürülmesi için yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda, fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

AW050114_10

Yangının Çıkış Sebebi Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Fabrika sahibi ve çalışanlarının ifadelerine başvuruldu. Yangının elektrik kontağından mı yoksa kundaklama mı olduğu henüz netleşmedi. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Kaynak: (İHA)