Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın İsrail'e düzenlediği 'Aksa Tufanı' saldırısının ardından bölgede çatışmalar şiddetlendi ve çok sayıda insan hayatını kaybetti. Çatışmalar sürerken Oğuzhan Uğur’un sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

“OĞUZHAN UĞUR’A FİLİSTİN TEPKİSİ”

"Filistinliler, açgözlü dedelerinin sattıkları topraklar üzerine kurulmuş İsrail’e intihar saldırısı yaptı. Bu defa kaybettikleri yalnızca üzerine bombalı yelek giydirdikleri fedaileri de olmayacak" ifadelerini kullanan Oğuzhan Uğur’a bazı kullanıcılar “Filistin düşmanlığı yapıyor” diyerek tepki gösterdi.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Tepkilerin büyümesi üzerine Uğur, konuyla ilgili yeni açıklama yapmak zorunda kaldı. Uğur, “Bazısı konuyu bir şekilde 'Filistin düşmanlığı yapıyor'a getirmiş. İnanılmaz… Yazı uzun gerçi, ondandır… Bir de siz 10 sene evvel atılan tivitleri bile bulabiliyorsunuz. Yıllarca İsrail’in her saldırısını kınadığım tivitlerimi bulup servis ediniz. Onlar daha kısa, kolay anlaşılır." İfadelerini kullandı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana Erdoğan ve Putin ‘Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasından yana
ugur-1

Kaynak: (HABER MERKEZİ)