Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

42 yaşındaki Maitland Ward, televizyon dizisi Boy Meets World'de oynadıktan sonra daha fazla kazanç elde etmek için son yıllarda yetişkin filmlerinde rol almaya başladı. Bu adımıyla sektörde dikkatleri üzerine çekti ve önemli ödüllere aday gösterildi.

Ward, ana akım televizyon yapımlarından ayrıldığı için pişmanlık duymadığını ifade ediyor. ABD medyasına yaptığı açıklamada, "İnsanlar bana 'Yetişkin filmlerine dönmelisin' dediğinde gülüyordum, çünkü bu güzel bir şey, şimdi daha fazlasını yapıyorum" diyor.

Kariyerine 1990'ların ortasında televizyon dizileriyle başlayan Ward, Boy Meets World adlı dizide uzun soluklu bir ekran serüveni yaşadı. 1998 yılında diziye katılan Ward, resepsiyon görevlisi Rachel McGuire karakterini canlandırdı.

Dizi sonrasında çeşitli televizyon yapımlarında rol alan ve New York ile Los Angeles'ta tiyatro ve senaryo çalışmalarına katılan oyuncu, kariyerinde radikal bir değişiklik yapmaya karar verdiğinde üzerinden 10 yılı aşkın bir süre geçmişti.

Ward, kendisine yöneltilen eleştirilere "Bir Disney annesini oynamayı istemedim" diyerek yanıt veriyor ve internet üzerinden sergilediği şovlarla aylık on binlerce dolar kazandığını belirtiyor. Boy Meets World'ü izleyenlerin halen kendisine hayran olduğunu ve buna gurur duyduğunu ekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ