Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki dalgalanmalar hakkında merak edilen soruları yanıtladı ve küçük yatırımcılara yol gösterdi.

Yüksek enflasyonun alım gücünü düşürmesi endişesiyle hareket eden yatırımcılar için Selçuk Geçer, You Tube kanalında, yatırım araçlarına dair önerilerde bulundu. Ancak aynı zamanda, küçük yatırımcıların kaçınması gereken hataları da belirtti.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Dalgalı piyasaların yarattığı belirsizlik, milyonlarca yatırımcının kafasını karıştırmış durumda. Döviz kurlarına güvenmekte zorlanan yatırımcılar, uzmanlardan gelen uyarıları dikkate alıyorlar. Son uyarı ise ekonomist Selçuk Geçer'den geldi.

Kürtaj yaptıramayan ünlüler çocuklarını yurtlara vermiş! Gazeteciler bu işin neresinde? Kürtaj yaptıramayan ünlüler çocuklarını yurtlara vermiş! Gazeteciler bu işin neresinde?

Seçim süreci ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendiren Selçuk Geçer, bayram tatiline rağmen doların 32 TL'nin üzerinde fiyatlanmasını beklediğini ve doların düşüşünü beklemenin hata olacağını dile getirdi.

Türbedeki görüntüler şok etti!.. Türbedeki görüntüler şok etti!..

Önümüzdeki günlerin turizm ve ihracat sezonu olduğuna dikkat çeken Geçer, doların roket gibi, füze gibi fırlayabileceğini ve bu durum karşısında yatırımcıların şaşkınlık yaşayabileceğini ifade etti.

Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri "Keloğlan keleş oğlan" Rüştü Asyalı şimdi ne yapıyor? İşte son hali!... Yeşilçam'ın unutulmaz karakteri "Keloğlan keleş oğlan" Rüştü Asyalı şimdi ne yapıyor? İşte son hali!...

Geçer, Merkez Bankası'nın 2024 sonu dolar beklentisinin 40 TL olduğunu hatırlatarak, bu rakamın üzerine çıkabileceğini belirtti. Ayrıca, doların ve gram altınının daha da yükseleceğini öngördü. Euro ve Sterlin'in de sabit kalmayacağını ve yükseleceğini vurgulayan Geçer, bu durumun ülke ekonomisi için önemli olduğunu kaydetti.

Vahşice katledilen kadının çığlıklarını komşuları duyduğunda çoktan ölmüştü! Vahşice katledilen kadının çığlıklarını komşuları duyduğunda çoktan ölmüştü!

Uzun vadede ons altının 3 bin dolara kadar yükselebileceğini de belirten Selçuk Geçer, enflasyon etkisiyle bu seviyelere ulaşılabileceğini söyledi. Ancak kısa vadede altında bir geri çekilme olabileceğini de ekledi.

Uyarı: Yatırım tavsiyesi değildir.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

İsrail: İran çok sayıda İHA ile İsrail'e saldırı başlattı! İsrail: İran çok sayıda İHA ile İsrail'e saldırı başlattı!

Kaynak: HABER MERKEZİ