ANFAŞ Antalya'da 30. FoodProduct Fuarı Başarıyla Tamamlandı
25 yılı aşkın fuarcılık deneyimiyle Antalya'yı dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ - Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı FoodProduct'ı başarıyla tamamladı. 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen fuar, 300'ün üzerinde katılımcıyı ve 50'den fazla ülkeden yaklaşık 50.000 profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirdi. Fuarda gıda ve içecek sektörünün önde gelen firmaları ürünlerini ve yeniliklerini sergiledi. Yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçiler, fuarda sektördeki son trendleri takip etme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldu.
Fuara Katılan birkaç firma 

Whatsapp Görsel 2024 02 19 Saat 11.53.38 Fe279633

Anako

“Pastörize Sıvı Yumurtada Güven ve Kalite”

Firmanın 2006 yılında kabuklu yumurta tasnifleme ve paketlemeyle başlayan yolculuğu, 2010 yılında pastörize sıvı yumurta üretimine geçerek kendini geliştiriyor. Değişen tüketici taleplerini, yasal düzenlemeleri ve Avrupa Birliği standartlarını karşılamak için bu adımı attıklarını belirten Anako yetkilileri, Türkiye’nin en yüksek kapasiteli ve en ileri teknolojiye sahip pastörizasyon ünitesiyle Konya 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapıyorlar. Anako olarak, etkin kalite yönetim sistemlerini uygulayarak gıda güvenliği ve kalitede üstün performans gösteren Firma, Ürünlerini, ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak üretmektedir.
Anako’nun Ürettiği Pastörize Sıvı Yumurtanın Avantajları:
Kabuklu yumurtada bulunan ve Salmonella gibi patojenler, pastörizasyon işlemi sayesinde ortadan kalkar. Bu da gıda güvenliği açısından büyük önem taşır.
Pastörize sıvı yumurta, işlevsellik ve besin değeri bakımından kabuklu yumurtayla aynıdır.
Kullanımı kolay ve pratiktir.
Endüstriyel mutfaklarda zamandan ve maliyetten tasarruf sağlar.
Sürdürülebilir Gıda Güvenliği ve Kalite:
Firmanın 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı hakkındaki düşüncesi 
Bu fuarda sektör paydaşlarıyla bir araya gelerek ilişkileri geliştirdiklerini ve ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladıklarını belirten firma, iç piyasadaki fırsatların yanı sıra ihracat için de görüşmeler gerçekleştirdiklerini sözlerine ekliyorlar. 

Whatsapp Görsel 2024 02 19 Saat 11.53.39 Ac2810Cc

Nevnev Gıda

“Doğal Lezzetin Tadına Varın”
1972'den beri Hollanda'da faaliyet gösteren Nevnev Gıda, doğal içerikli lezzetleri Türkiye ve Ortadoğu pazarlarıyla buluşturuyor. Doğal içerikli ürünleri Türkiye'de yaygınlaştırmak ve tüketicilere sağlıklı ve lezzetli bir şekilde en uygun fiyatlara sunmak olarak vizyonunu belirlemiş. Üretilen ürünler, Avrupa'da doğal içerikli ve sertifikalı ürünler, Kiraz, Ahududu, Portakal, Cola ve Limon aromaları gibi. 
Hedefleri
2024 yılı için bölge bayilikleri vererek değerli toptancılarla işbirliği yapmak.
Sıvı ürünleri marketlerin şekerleme bölümlerinde tüketicilere sunmak.
Tüketicilerin ürünleri evlerinde dondurarak istedikleri zaman tüketmelerini sağlamak.
İlerleyen zamanlarda donmuş ürünlerimi satış noktalarında da sunmak.
Fuar Deneyimi
“30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda birçok potansiyel müşteriyle tanışma ve bağlantılar kurma şansı yakaladık. Ürünümüzü/hizmetimizi geniş bir kitleye tanıtma fırsatı bulduk. Genel olarak işletmemiz için çok başarılı ve ödüllendirici bir deneyimdi.”

Whatsapp Görsel 2024 02 19 Saat 11.53.39 D191Eebd

Şatıroğlu Konağı

“Karadeniz'de Evinizin Rahatlığında Tatil”
Çağlayan Vadisi'nde turizmin öncüsü olan Osman Şatıroğlu, Şatıroğlu Konağı ile size Karadeniz'i yaşayacağınız bir tatil vadediyor. Rize Fındıklı Çağlayan köyünde kütük evi, taş evi, ahşap evi ve tarihi konağını turizme kazandırmada öncülük eden Şatıroğlu, bölgede turizmin gelişmesini amaç edinmiş biri. Gastronomiyle Buluşan Turizm olarak, bahçeden sofraya organik sunumlarla gastronomiye çok önem veriliyor. Amatör ruhla farkındalık oluşturarak Karadeniz mutfağı ve kültürü tanıtılıyor.
Farklı Bir Mekan, Özel Bir Konsept:
Kütük ev, taş ev, ahşap ev ve tarihi konakla farklı konaklama seçenekleri sunuluyor. 
Bölgeyi sadece görmek değil, yöre insanıyla tanışarak Karadeniz kültürünün de yaşanması sağlanıyor.
Bu tesis Doğu Karadeniz'de evinizdeymiş hissi veriyor. 
Konakta yöresel lezzetleri tadabilir, yöresel yaşayışı gözlemleyebilirsiniz. 
Karadeniz'in en güzel yerlerini yorulmadan gezebilirsiniz.
Mükemmel Bir Fuar Deneyimi:
“Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katılarak yeni bağlantılar kurduk. Fuarın mükemmel organizasyonundan ve gastronomiye verdiği önemden etkilendik. Bundan sonra bu fuara düzenli olarak katılmayı planlıyoruz.”

Whatsapp Görsel 2024 02 19 Saat 11.53.39 F19127B1

Ayca Süt Ürünleri 

“Lezzetin ve Bereketin 40 Yıllık Hikayesi”

1980 yılından beri lezzet ve bereketi sofralara taşıyan Ayca Süt, 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen süt ürünleri üreticilerinden biridir. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AYGIN tarafından üretim hayatına atılan Ayca Süt, bugün tamamen hijyenik ve modern üretim tesislerinde 400 ton süt işleme kapasitesi ile Konya’daki fabrikada Türkiye ve orta Doğu bölgelerin de hizmet etmektedir.
Ayca Süt'ün lezzet sırrı:
İlk günkü heyecan ve tutkuyla üretim yapmaktadır.
Yurdun dört bir yanına taze ve lezzetli ürünlerini ulaştırmaktadır.
İnsana olan hassasiyeti ve toplam kalite anlayışıyla hareket etmektedir.
Tüm ürünler, ISO 9001, ISO 22000 ve Helal belgelerine sahiptir.
Hammadde girişinden mamul madde çıkışına kadar her aşama titizlikle kontrol edilmektedir.
Ayca Süt ürün yelpazesi:
Beyaz Peynir Grubu, Kaşar, Mozzarella ve Lor Peynir Grubu, Krem Peynir - Labne Peynir, Süzme Yoğurt, Tereyağı – Kaymak, Tulum Peyniri-Eritme Peyniri, Yöresel Peynirler

Whatsapp Görsel 2024 02 19 Saat 11.53.39 A88Ce9F7