Milletvekillerinden ve partinin üst düzey yöneticilerinden gelen bilgilere göre, Akşener bir süre bekleyip gözlemleyecek ve kurultayda aday olup olmayacağına henüz kesin bir karar vermedi. Ancak parti içinde, "Akşener giderse parti biter" diyenler ile "İYİ Parti'nin güçlü bir siyasal hareket olabilmesi için değişim şart" diyenler arasında bölünme yaşanıyor.

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük liderleri belli oldu! Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük liderleri belli oldu!

İYİ Parti, yerel seçimlere "hür ve müstakil" girme kararı almıştı ancak oy kaybı yaşadı ve sadece 1 il ve 27 ilçe belediyesi kazanabildi. Seçim gecesi, Akşener'i istifaya çağıran ekonomi politikaları başkanı Bilge Yılmaz ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Teşkilat Başkanı Burak Akburak gibi önemli isimler istifa etti.

Dünyanın en zengin 10 kadını belli oldu: İşte milyarlarca dolarlık servete sahip o kadınlar! Dünyanın en zengin 10 kadını belli oldu: İşte milyarlarca dolarlık servete sahip o kadınlar!

Akşener, seçim sonuçlarını ve partinin geleceğini değerlendirmek için dar gruplarla görüşmeler yapıyor. Ancak, istifa veya adaylık konusunda net bir tavır sergilemiyor. Kurultay tarihinin haftaya açıklanması bekleniyor ancak Akşener'in adaylık konusundaki tutumunun netleşmeyeceği ifade ediliyor.

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

İYİ Parti içindeki değişim isteyenler ile Akşener'in liderliğini sürdürmesinden yana olanlar arasındaki tartışmanın önümüzdeki günlerde daha da kızışması ve kurultayın bu iki kesimin yarışına sahne olması bekleniyor. Akşener'in devam etmesini savunanlar, partinin Akşener'siz varlığını sürdüremeyeceğini düşünüyor. Ancak, değişim isteyenler, partinin geleceğinin tehlikeye girdiğini düşünüyorlar.

Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler! Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler!

BBC Türkçe’nin haberine göre, Meral Akşener'in istifa ya da adaylık kararını aceleci bir şekilde vermeyeceği ve tüm parti kademelerinin görüşünü aldıktan sonra karar vereceği belirtiliyor. Ancak, partideki bazı milletvekillerinin de istifa edebileceği konuşuluyor. Akşener'in aday olmaması durumunda muhtemel rakipler arasında İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Balıkesir Milletvekili Turan Çömez, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ve Grup Başkanvekili Erhan Usta gibi isimlerin olduğu konuşuluyor.

Bu arada İYİ Parti'de kurultay 27 Nisan'da yapılacak.

Polislerin pantolonsuz eylemi yıktı geçti! Polislerin pantolonsuz eylemi yıktı geçti!

Polislerin pantolonsuz eylemi yıktı geçti! Polislerin pantolonsuz eylemi yıktı geçti!

İYİ Parti’de iç hesaplaşma ihtimali! Partide yeni lider adayları kimler? İYİ Parti’de iç hesaplaşma ihtimali! Partide yeni lider adayları kimler?

Dünyanın en zengin 10 kadını belli oldu: İşte milyarlarca dolarlık servete sahip o kadınlar! Dünyanın en zengin 10 kadını belli oldu: İşte milyarlarca dolarlık servete sahip o kadınlar!

Atatürk'ün yatı Savarona’nın sayılı günleri kaldı! Atatürk'ün yatı Savarona’nın sayılı günleri kaldı!

Filmi çekenlerin tutuklanmasını istediler! Filmi çekenlerin tutuklanmasını istediler!

Kaynak: HABER MERKEZİ