Çarşamba günü şehvetli Mars ve Plüton'un tam kavuşumuyla Sevgililer Gününüz yoğun geçecek.

Venüs, 16 Şubat Cuma'dan 11 Mart'a kadar Kova burcundaki Mars ve Plüton'la kavuşacak. Baştan çıkarıcı Venüs, gündelik ve alışılmadık ilişkilerin burcu olan Kova burcunda üç buçuk hafta geçirecek. Bu teknoloji meraklısı burçta cadı Venüs varken,  çevrimiçi ilişkiler ateşlenebilir. Çiftler için bu dönem, mutlu bir birliktelik tasavvur etme şekliniz konusunda dürüst bir diyaloğu tetikleyebilir. Arzularınızı özgürce tartışabileceğiniz güvenli bir ortam yaratın. Bunlar hakkında konuşmak, mutlaka bunların peşinden gideceğiniz anlamına gelmez. Önemli olan, bireyselliğiniz için nefes alma alanı yaratacak olan korku ve sahiplenme duygusunu azaltmaktır.

KOÇ

Muhtemelen sizi cesaretlendirmeme gerek yok, ancak bazen cesur ve bağımsız Koç bile kendini biraz yalnız veya izole hissedebilir. Dolayısıyla bu hafta, işbirliğine dayalı on birinci eviniz birbiri ardına aktivasyon aldığında,bunun dağdan inip arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz gerektiğine dair evrenden gelen bir işaret olduğunu düşünün. 13 Şubat Salı günü, galaktik koruyucunuz Mars'ın Kova burcuna ve on birinci evinize, yani ekip çalışması ve teknoloji bölgenize girecek. Neredeyse altı hafta boyunca (22 Mart'a kadar) burada olmasıyla, parçası olduğunuz bir grupta veya topluluk lideri olarak önemli bir iz bırakabilirsiniz. Profesyonel ipucu: Dahil olduğunuz her şeyi rekabetçi bir kuruluştan kooperatif bir kuruluşa dönüştürün. Egonuzla liderlik ederek değil, başkalarının fikirlerini ve projelerini daha fazla destekleyerek varlığınızı optimize etmenin ve genişletmenin yollarına öncelik verin. Zodyakın aykırı burcu olan Kova, kendi oyuncusuna doğru yürür ve yöneticinizin aktif olarak burada devreye girmesiyle, kendi eksantrik dehanız, oynamak için dışarı çıkacak kadar güvende ve desteklenmiş hissedecektir. Ekip ruhuna sahip 11. evinizin hevesli Mars tarafından canlandırılmasıyla, coşkunuzun uçup gitmesine ve - çılgınca bir aşırı bağlılığa izin vermeniz kolay olacak.
Çarşamba, yani Sevgililer Günü, bu yıl, hükümdarınız, bağımsız Mars'ın Kova burcundaki Plüton ve  on birinci eviniz ile aynı hizada olması sayesinde "her şey yolunda" havası verebilir. Ancak deneysel ve sıra dışı bir eğlenceye hazır olduğunuzu düşünseniz de asi yönünüzü kontrol edin. Kendini özgür hissetmek iyi bir şey, ancak bu şekilde hareket etmek (başka bir kişiye ve onun ihtiyaçlarına odaklanırken) zorlu bir hokkabazlık olabilir. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa, hissettiklerinizi basitçe canlandırmak kolay olabilir. Ancak yeni çıkıyorsanız veya şu anda birisiyle tanışmayı umuyorsanız, önce bazı sınırlar ve kurallar belirlemeniz ve ardından o yürüyüşe vahşi tarafta çıkmanız gerekebilir. Veya tüm baskıları kabul edin ve takımınızla birlikte kutlama yapın.
Hafta ilerledikçe aşk dolu olaylar gelmeye devam ediyor. Cuma günü Mars'a, 11 Mart'a kadar Kova burcundaki en sevdiği göksel dans partneri Venüs eşlik edecek. Bu, yin ve yang enerjisini dengeleyerek kişisel yaşamınızı çok daha heyecanlı hale getirebilir. Venüs'ün delici Plüton ile aynı hizada olduğu o gün ve hatta hafta sonu tesadüfi karşılaşmalara dikkat edin. Çift Koçlar, her ikinizin de keyif aldığı gruplara ve aktivitelere öncelik verin. Bekarsanız yeni yüzler tanıyabilirsiniz ve kendinize ne kadar az baskı uygularsanız, doğal karizmanız o kadar çok parlayacak!
Pazar günü, parlak Güneş Balık burcuna ve şefkat ve iç gözlemle ilgili on ikinci evinize ışınlanıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca bir detayı gözden kaçırmanın
 kolay olduğunu göreceksiniz. Güneş 19 Mart'ta Koç burcuna dönmeden ve sisteminizi yeniden başlatmadan önce, fiziksel alanınızı temizleyin ve mümkün olduğunca dağınıklığı ortadan kaldırın. Her zamankinden daha fazla uykuya ihtiyacınız olduğunu fark ederseniz, bunun sadece mistik Balık burcunun şifa verici bir şey olduğuna güvenin. Evi temizlerken duygusal temizliği göz ardı etmeyin. Affedeceğiniz ya da zeytin dalı uzatacağınız biri var mı? Zehirli olanı pişman olandan ayırın ve kiminle kimi affedebileceğinizi görün.


BOĞA 

Makroekonomiyi unutun. Boğa, önümüzdeki birkaç hafta sizin için bir “boğa piyasası”. (Ve burcunuzdaki uzun yolculuğunda sarsıcı Uranüs'ten bahsetmiyorum bile.) Büyük değişim enerjisi, 13 Şubat Salı günü, Mars  iş hedefleriniz ve büyük vizyonlarınız konusunda gaza basıyor. 22 Mart'a kadar Kova burcuna ve kariyer hırsınızla ilgili onuncu evinize doğru kayacak. Bu iyi haber. Diğer haber ise “Boğa zamanının” dışına çıkmak zorunda kalacaksınız, bu da yavaş bir hızda ilerleyemeyeceğiniz anlamına geliyor. Zodyakın hızlandırıcısı olan Mars'ın hızı ve tarzı sizinkine zıttır. Ayarlanmanız biraz sürebilir, ancak bunu yaptıktan sonra anında sonuçların keyfini çıkaracaksınız. Profesyonel vizyonunuz konusunda son derece net olduğunuzdan emin olun. İlk kilometre taşına ulaşıncaya kadar hiçbir şeye takılmamaya devam etmek için Mars gücünü kullanın.

Çarşamba Sevgililer Günü ve sizin için bu gün süper zarif olabilir! Güçlü oyuncular Plüton ve Mars, nadir (iki yılda bir) bir kavuşum oluşturuyor. Bu yıldan başlayarak ve önümüzdeki 20 yıl boyunca bu buluşma Kova burcunda ve geleneksel onuncu evinizde gerçekleşecek. Eğer bir ilişkiniz varsa, şık bir akşam yemeği ve canlı gösteriyi mi tercih edeceğinize, yoksa evde iki kişilik bir kostüm partisi mi vereceğinize karar vermeniz gerekecek. Bekarsanız tamamen farklı nitelikteki bir kutlama yapın. Yakın çevreniz için özel bir parti düzenleyin ya da eğlenceli ve neşeli bir hava vaat eden herhangi bir yere topluca gidin.

Cuma günü, yöneticiniz, aşk dolu ve estetik Venüs, 11 Mart'a kadar kariyer, statü ve gelecekle ilgili onuncu evinize girecek ve belki de hayatınızın bu iki önemli alanını bir araya getirecek. Eğer flört ediyorsanız ancak bazı şeyler net bir şekilde tanımlanmamışsa, önümüzdeki birkaç hafta içinde bazı yanıtlar almak için biraz zaman ayırın. Bu kişi sizin temel değerlerinizi ve hedeflerinizi paylaşıyor mu? Vizyonu bir aile sahibi olmak mı? Yazılı antlaşmaya ihtiyacınız yok, ancak YANLIŞ yanıtlar anlaşmayı bozar. Cumartesi günü Venüs'ün simyasal Plüton'la bağlantı kurduğu güçlü bir aydınlanmaya hazır olun. Bekarsanız farklı stratejileri test edin: yeni tanışma uygulamaları, sektör etkinlikleri dahil yeni buluşmalar ve SİZE ulaşan insanlara daha sık evet demek. Arzularınızı da kabul edin. Başarılı bir profesyonelle birlikte olmak istediğinizi biliyorsanız, iş sonrası takılmalarınızı geliştirin.


İKİZLER 

Duvarların üzerinize geldiğini mi hissediyorsunuz? Peki, 13 Şubat Salı gününden itibaren macera dolu bir enerji akışına hazır olun. Zorlu Mars, Kova burcuna ve küresel dokuzuncu evinize doğru geliyor ve sizi her türlü karşı konulmaz teklif için ateşliyor! 22 Mart'a kadar çantalarınızı topluyor ve henüz kayıtlarda olmayan bir uçağa biniyor olabilirsiniz. Kara yoluyla VEYA hava yoluyla kaçamıyorsanız, küresel bir çevrimiçi gruba katılın veya başka bir dil öğrenin. Dokuzuncu ev eğitimi (öğretme dahil) yönetir, bu nedenle her türlü program veya atölye çalışması ilham verici olacaktır. Bu aynı zamanda sizin girişimcilik evinizdir, yani İkizler yelkenlerinizde ciddi bir rüzgar hissedecek ve suları hayal ettiğinizden daha erken test etmeye hazır olacaksınız. Süper güçlerinizden biri, değişen koşullara hızla uyum sağlama yeteneğinizdir. Bu nedenle, inşa etmeye ve büyümeye tam gaz devam edin. Kendi izinizi bırakmak için yapay zekadan kısmi liderliğe kadar her şeyi benimseyerek esnek ve güçlü yönlerinizi kullanın.

Çarşamba Sevgililer Günü ve Plüton ve Mars Kova burcunda ve seyahat bölgenizde olduğundan Cupid'i farklı bir posta koduyla karşılamayı düşünün. Programınız izin veriyorsa şehir dışına çıkın veya gelecek hafta sonu için yağış kontrolü yapın. Komşu bir şehirde geçireceğiniz bir konaklama (ya da festival), özellikle de takıntılı olduğunuz bir grup sahne alıyorsa canlı bir maceraya dönüşebilir. Her iki durumda da, işleri elinizden geldiğince renklendirin. Mars hareketli olsa da aynı zamanda kavgacı da olabilir; Plüton sapanıyla insanı vurabilir ve vuracaktır da. Böyle keyifli bir tatilde "dürüst geri bildirimler vermeniz" uygun olmayabilir!

Cuma günü, aşk dolu Venüs'ün genişleme ve macera dolu dokuzuncu evinize gelişiyle birlikte, daha hoş romantik haberler geliyor. 29 Aralık'tan beri bir tavşan deliğine düştüyseniz, şimdi yeniden yüzeye çıkmayı planlayın. Bu Venüs kostüm değişikliği, en sevdiği dans partneri Mars'ın (aynı zamanda Plüton) Kova burcunda 11 Mart'a kadar katılmasını da içeriyor. Yılın başlarında "başa çıkılmayacak kadar sıcak" gibi gelen şeyler şimdi birdenbire ulaşılabilir görünebilir; buna romantizm konusunda birine bir şans daha vermek de dahil. Hızlı bir kaçamak  ritminizi geri kazanmanıza yardımcı olabilir.

Pazar günü, Güneş Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna ve profesyonel tutkuyla ilgili onuncu evinize ziyaretine başladığında tüm ortam değişiyor. Elbette kişisel hedefleriniz var ama aynı zamanda insanların hayalini kurduğu türden bir iş arkadaşı (veya patron) olmayı da hedefliyorsunuz: Şefkatli, ilgili ve yaratıcı bir şekilde ilham veren. Önümüzdeki dört hafta içinde, bir liderlik rolüne veya daha fazla sorumluluk ve özerklik getiren bir pozisyona aday olabilirsiniz. Bu tür bir terfiyle ilgilendiğinizi ve buna hazır olduğunuzu üstlerinizin bilmesini sağlayın. İyi bir kariyer koçuna yatırım yapmak için bu mükemmel bir zaman olabilir. 19 Mart'a kadar yüksek bir seviyeye yükselebilirsiniz.


YENGEÇ

İç yaşamınız, 13 Şubat Salı günü, enerji veren Mars'ın Kova burcuna geçtiği ve 22 Mart'a kadar baştan çıkarıcı ve gizemli sekizinci evinizde ısıyı artırdığı zaman, aksiyonun başlayacağı yerdir. Bu çok derin bir dalış döngüsü olabilir - özellikle de diğer gezegensel oyuncular da dahil. 
Ancak buna değer çünkü bazen Mars'ın uzmanlık alanı olan sert aşk itişine İHTİYACINIZ vardır. Bu etkinleştirilen geçiş sırasında, bırakın pençesine düşmeyi, yetenekli olduğunuzun farkına bile varmadığınız duygularla temasa geçebilirsiniz. Ancak yüzeye çıkmadan önce, onları yönlendirebileceğiniz bir destek çemberi veya kişisel tutku projesi gibi bir çıkış noktanızın olduğundan emin olun. Sekizinci ev, ilişkileri birbirine bağlayan unsurları (güven, yakınlık, cinsellik) yönetir ve önümüzdeki altı hafta boyunca özel bir ruhla birleşme dürtüsü yoğunlaşabilir. Bu döngü sırasında, başı bağlı olmayan Yengeçler, birileri sizi hem sözleriyle hem de dokunuşuyla ağlarına düşebilir. Çiftler için, ister yatak odanızda ister maddi planlamacınızın ofisinde olsun, bağlılığı derinleştirmek için yaptığınız her şey birlikteliğiniz için iyidir.

Çarşamba Sevgililer Günü, ya yılın en sevdiğiniz tatili ya da kabus geceniz olabilir. Bu yıl romantik rüzgarlar hangi yönden eserse essin, tüm süslemeleriyle bir kutlamayı hak ediyorsunuz. Bu gerçekten sana kalmış, Yengeç. Güçlü duyguların (ve erotizm) evinde, güçlü Mars'ın nüfuz eden Plüton ile hizalanmasıyla nabzınız hızla artıyor veya hızla yükselebilir. Eğer bir aşk söz konusuysa, arzularınızı gerçekleştirmek için sevgilinizin bıraktığı ipuçlarına güvenin ve "hoşgörü" yü artırın. Bugün dünya SİZİN.

Ama durun, dahası da var! Cuma günü, şehvetli Venüs Kova burcundaki Mars ve Plüton'a ve 11 Mart'a kadar baştan çıkarıcı sekizinci evinize katılıyor. Çekim güçleriniz çok artabilir, ancak bu standartlarınızı düşürmeniz için bir neden değil. Nasıl bir insanı kabuğunuza çekmek istediğiniz konusunda net olmak, gerçek ilişkiyi yaratmanın ilk adımıdır. Kriter “listenizi” fiziksel niteliklerden ziyade değerlere ve özelliklere odaklanarak güncelleyin. İlişkideyseniz bağlantınız daha da derine köklenebilir ve sizi kalıcı bir bağ kurmaya hazırlayabilir.
Bununla birlikte, Pazar günü başlayacak küçük, çılgın bir maceraya hazır olun. Güneş, Balık burcuna giriyor ve 19 Mart'a kadar özgürlük arayışındaki dokuzuncu evinizi aydınlatacak. Önümüzdeki dört hafta, denizaşırı bir gezi veya deniz tatili hafta sonu (veya her ikisi de?) için ideal bir pencere sağlıyor. Bu sizin "yüksek eğitimli" bölgenizdir, dolayısıyla size resmi bir derece veya sertifika veren bir programa kaydolmak için ilham alabilirsiniz. Bu aynı zamanda girişimcilerin alanıdır; dolayısıyla, kendi işinizin patronu olmak için can atıyorsanız, küçük bir başlangıçla suyu test edin veya zaten bir işletme sahibiyseniz, büyüme için bir sonraki adımınızı belirleyin ve ardından atın! 


ASLAN

Önümüzdeki haftanın (ve ötesinin) sizin için baskın bir teması var Aslan burcu: ilişkiler! Zodyaktaki en büyük kalbe sahipsiniz ve efsanevi sadakatiniz, sevdiğiniz için dünyanın sonuna kadar gidebileceğiniz anlamına gelir, ancak işler sarpa sardığında, acı verici bir pençe darbesi kullanmaktan da kaçınmazsınız! 

13 Şubat Salı gününden başlayarak, kişilerarası dinamikler, kışkırtıcı Mars'ın karşıt burcunuzda ve ortaklık evi olan 7. evinizde Kova burcuna girmesiyle biraz çalkantılı hale gelebilir. Önümüzdeki altı hafta boyunca, bu etkiyi açıkça görebilirsiniz. Her türlü ilişkinin dengesi bozulabilir ve uyumu yeniden sağlamak için ne tür bir dikkat gerektiğinin farkına varmanız gerekebilir. Bunu görmezden gelerek "kibar" davrandığınızı düşünebilirsiniz, ancak en iyi yol açık ve dürüst bir sohbet başlatmaktır. Başkalarının ihtiyaçlarının ve korkularının kaynağına ulaşmak için tasarlanmış keskin sorular sorduğunuzdan emin olun! Ancak KENDİ ihtiyaçlarınızı bir kenara atmayın.

Çarşamba Sevgililer Günü ve duygularınız sizde güçlü bir etki yaratabilir. Tutkulu Mars, bu yıl Kova burcunda ve ilişki evinizde ilk kez nüfuz eden Plüton ile nadir (iki yılda bir) bir senkronizasyon oluşturuyor. Durumunuz ne olursa olsun, baş döndürücü biri olmanın getirdiği ilgiden keyif alacaksınız. 

Bu 14 Şubat'ta seni görmezden gelmeye cesaret eden “sevgililerin” vay haline!  Kalıcı olarak denklemin dışında kalabilirler. (Yine de onları her sosyal kanalda engellemeden önce nedenini öğrenmeniz faydalı olabilir Leo.) 

Kalbinin derinliklerinde, artık gözlerinin sadece bir kişiye bakacağını biliyorsun. Eğer o kişiyi zaten bulduysan, tam anlamıyla ilerle ve ona sevgini göster. Uzun zaman geçtiyse (ve SEN hazırsan), ilişkiyi tanımlamaya ve bir sonraki önemli adımı atmaya yönelik konuşmaları yapmaya nazikçe yönlendir. Gerçek macera bir zemine iki ayağınızla atladığınız anda başlar. 

Yalnız mısınız? Aşk Tanrısını ciddiye alacağınız bir yıl varsa o da 2024'tür!

Ve ister bekar olun, ister ilişkide olun, ister bunu nasıl tanımlayacağınızdan şüpheli olun, bu Cuma işler gerçekten ilginçleşmeye başlıyor. Şehvetli Venüs, Kova burcundaki Mars ve Plüton'a ve ortaklık evinize katılarak ısıyı yavaş bir yanmaya dönüştürüyor. 11 Mart'a kadar sürecek olan bu termojenik geçiş sırasında tutku süzülecek ve yıldızlar flört etme ve baştan çıkarma konusunda sizi destekleyecek; bu yüzden, gerçekten içtenlikle aşkla meşgul olun! Bekarsanız, "balık tutma stratejinizi" değiştirin ve hobi odaklı bir gruba katılarak, kültürel derslere katılarak veya daha lüks su birikintilerinde olta atarak aşkı daha uyumlu yerlerde aramaya başlayın. Bununla birlikte, eğer biri hakkında kararsız kaldıysanız, biraz iç muhasebe yapın ve öyle ya da böyle bir karar verin. Venüs manyetik Plüton'la bir günlük bir etkileşim yaptığından Cumartesi gününü aşk için özellikle güçlü bir gün olarak not edin.

Pazar günü, Güneş'in Balık burcuna girdiği 19 Mart'a kadar herkesten uzaklaşıp KENDİNİZLE yeniden uyum sağlamanız gerekebilir. Güneşin bir ay boyunca gizemli ve duygusal açıdan yoğun sekizinci evinizde oluşuyla, ortaya çıkan herhangi bir güven veya yakınlık sorununun özüne inmek için kişisel bir dönüşüme hazırlanıyorsunuz.Bu açıkça iç aleminize daha fazla odaklanmanızı gerektirir ki bu, günleriniz (ve geceleriniz) dolu olduğunda bu daha da zordur. Bu aralıkta randevulara çıkabilirsin ya da sevgilinle tatlı ve seksi bir keşif yapabilirsin. Zihninizi rahatlattığınızda ve bedeninize ve size gelen mesajlara gerçekten uyum sağladığınızda ortaya çıkanlara dikkat etmek için bolca alan bırakın. Finansal açıdan Balık mevsimi IQ'nuzu keskinleştirir. Güvenli olan ancak 
yavaş ilerlemeyen yatırımlara dikkat edin. Araştırmaya değer bir emlak fırsatı kendini gösterebilir.


BAŞAK

Sağlıklı yaşam dengen bozuluyorsa  korkma Başak! Bu hafta iyi bildiğiniz türden bir motivasyonu getiriyor. Sağlık ve hizmet odaklı altıncı evin doğal yöneticisi olarak, buraya dalan gezegen yığınları yalnızca ruh halinizi yükseltecek ve sizi kendi ortamınıza geri döndürecektir. 13 Şubat Salı günü, Mars patlamaları Kova burcuna ve altıncı evinize yöneliyor. Bu enerji verici döngü, verimsiz alışkanlıkları kırıyor ve kişisel bakımın önceliğini yeniden belirtiyor . Düşünceleriniz sağlığınızı etkiler. Mutlu olduğunuzda kendinizi daha zinde ve güçlü hissedersiniz ancak korku ve kaygı stresi artırır ve bağışıklığınızı tüketir. Ancak Mars, düşünmek ya da konuşmak değil, eylemle ilgilidir ve önümüzdeki altı hafta boyunca size en iyi şekilde hizmet edecek şey, vücudunuzu hareket ettirmenizdir! Tek başına bu bile durgun enerjiyi dağıtabilir ve herhangi bir kafa karışıklığını veya hayal kırıklığını gidermenize yardımcı olabilir. Ve bir kez kinetik enerji akışını sağladığınızda, bir yaratıcılık seli ortaya çıkabilir.

Çarşamba Sevgililer Günü ve altıncı evinizdeki zeki Plüton ve durdurulamaz Mars'ın birleşimi sayesinde muhteşem bir akşamı atlatmak için bilinçli yollara ve stratejik araçlara sahipsiniz. Mutlu bir çift olarak kontrolü biraz teslim etmeye istekli misiniz? O halde büyülü bir akşama hazırsınız! Planlarınızı yapın, tüm hareketli parçalara hakim olun… Ancak tesadüflere açık olun. Bir buket çiçek veya bir kutu çikolata alın ve bunları gün boyunca etkileşimde bulunduğunuz kişilere dağıtın. Bekar arkadaşlarınızı duygusal bağ kuracağınız bir gece için bir araya getirin. Yüksek enerjiniz ilgi çekici yabancıları çekebilir ve içlerinden birinin gözleri size dikilebilir!

Zodyakın estetiği Venüs'ün Kova burcuna adım attığı ve sistematik altıncı evinizde Mars ve Plüton'a katıldığı Cuma gününden itibaren istediğiniz gibi dağılın. Düzenli bir evde çok mutlusunuz, bu nedenle 11 Mart'ta Venüs hareket etmeden önce başarmak istediklerinize öncelik verin. Bu aynı zamanda kişisel bakım eviniz olduğundan, sağlıkla ilgili randevular alın. Mart ayını "kendini sevme ayı" olarak kutlayın ve kendinizi masajlarla, enerji çalışmasıyla, besleyici yemeklerle ve duraklayıp o anda ne hissediyorsanız onu yapmak için kutlayın. Spor salonunda veya yoga stüdyosunda egzersiz yapın ya da sadece oturma odasında hareket edin ve eğlenin. Aşk gezegeni 11 Mart'ta ortaklık bölgenize girdiğinde, kendinizi rahat hissettiğinizde nasıl hissettiğinize minnettar olacaksınız!
Ama romantik bir zihniyete girmek için o zamana kadar beklemenize gerek yok Başak. Pazar gününden itibaren, parlak Güneş Balık burcundaki ve ilişkilerle ilgili yedinci evinizdeki turuna başlarken dikkatiniz belirli bir yöne çekilebilir. Aynen böyle, kendinizi taahhütte bulunmaya veya en azından özel birinin teklifini ciddiye almaya hazır hissedebilirsiniz. Çitin üzerinde miydiniz? Dinamik ikili bölgenizdeki bu güneş enerjisi dalgalanması, içeride mi dışarıda mı olduğunuza karar vermenize yardımcı olabilir. Ancak tamamen insani zaaflar yüzünden sağlam bir adayı çöpe atmayın. Bu kişinin iyi özelliklerinin kötü özelliklerini dengeleyip dengelemediğini düşünün. Başak burcuna karar vermek için bir ay ayırın: Güneş, 19 Mart'a kadar Balık burcunda kalacak. Başı bağlı Başaklar, programınızdan taviz vermek anlamına gelse bile, ortak ilgi alanlarına yönelmekten keyif alacaksınız.


TERAZİ

Burcunuz zodyakın dört başlatıcı "öncü burcundan" biri olmasına rağmen, her zaman araya girip kontrolü ele almaktan hoşlanmıyorsunuz. (Çok fazla sorumluluk!) 13 Şubat Salı günü, kendi kendini motive eden Mars, Kova burcuna ve tutkulu beşinci evinize giriyor . Bu, yeni veya daha güçlü bir aşkın sinyalini verebilirken, aynı zamanda size adım atma ve diğer insanlara olumlu yönde rehberlik etme güvenini ve arzusunu da verebilir. İnsanlar doğal olarak seni takip ediyor Terazi, çünkü saldırgan değilsin ve haberleri sakin ve dengeli bir şekilde iletme konusunda nadir bir yeteneğe sahipsin. Öyleyse egonuzu (yani korkularınızı) bir kenara bırakın ve eğer bir işin yapılması gerekiyorsa ve başka kimse buna öncülük etmeye gönüllü değilse, sahneye çıkın ve iyilerin gücü adına değişimin temsilcisi olun.

Lütfen bu yıl Sevgililer Günü'nü atlamayı düşündüğünüzü söylemeyin Terazi! Bunu yaparsanız, eksantrik Kova burcundaki ve aşk bölgenizdeki Mars ve Plüton'un ç nadir ve manyetik karışımının getirdiği potansiyel sihir yaratma fırsatını kaybedersiniz. Şakacı bir ruhu tutku ve teatral bir dokunuşla birleştirdiğinizde ne elde edersiniz? Gül yapraklarını saçmaya başlayın, canlı eğlenceye odaklanın ve kırmızı halıya layık bir kıyafet giyin. Ya güçlü bir çift olarak sahneye çıkın ya da yalnız sahneye çıkıyorsanız, potansiyel olarak çok farklı birine aşık olmaya hazır olun.

Hafta ilerledikçe aşk dolu, görkemli durumlar gelmeye devam ediyor. Bu Cuma, kozmik koruyucunuz, karizmatik Venüs Kova burcuna ve çapkın beşinci evinize giriyor. Zodyak stilisti olarak, iyi göründüğünüzde kendinizi iyi hissettiğinizi ve yöneticiniz Kova burcundayken tam anlamıyla kendi elementinizde olduğunuzu biliyorsunuz. Bekar mısınız? Bir Terazi olarak her zaman adil davranırsınız ve genellikle herkese sizi etkileme şansı verirsiniz. Kova dijital alemle ilişkilidir, bu nedenle çok hayırlı bir sağa kaydırma şansına sahip olabilirsiniz. İlişkideyseniz bu şehvetli bölgede gezinen lüks tutkunu Venüs, sizi lüks harcamaların tadını çıkarmaya davet ediyor. Bir aile kurmayı veya genişletmeyi mi düşünüyorsunuz? Bunu yapın çünkü beşinci ev aynı zamanda sizin doğurganlık aleminizdir!

Eğer tüm bu aşk güvercini işi dengenizi bozduysa korkmayın! Bu Pazar, Güneş Balık burcuna ve 19 Mart'a kadar sağlık, organizasyon ve kişisel bakımla ilgili altıncı evinizde parladığında kendi merkezinize yeniden bağlanacaksınız. Liste yapmayı seviyorsanız, önümüzdeki ay çok mutlu olacaksınız. Buzdolabınızın ve yer imlerine eklediğiniz tariflerin envanterini çıkarın ve ardından önümüzdeki haftalarda hazırlayabileceğiniz sağlıklı yemeklerden oluşan menüler oluşturun. Tıpkı doktor randevularınız gibi, günlük egzersizin yanı sıra meditasyon ritüellerini de takviminize ekleyin. Güneş Balık burcundayken su içmeyi de unutmayın. İşyerinde ritminizi yeniden bulacaksınız ve yaratıcılıkta ilham sıkıntısı yaşanmayacak.

AKREP

Bir Akrep'in evi onun kalesidir - ya da en azından öyle gelmeli! Son zamanlarda alanınızda bazı ayarlamalar yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız, bu hafta beklediğiniz göksel desteği getiriyor! 13 Şubat Salı günü, Mars'ın Kova burcuna ve ev alanınıza 22 Mart'a kadar girişiyle başlıyor. İşini seven gezegen iki yıldır bu bölgeyi ziyaret etmedi, ancak sizin yardımcı yöneticiniz olduğu için ona aşinasınız. yoğunlaştırıcı, aktive edici enerji. Chateau Scorpio'da bazı büyük değişiklikler yapmak için kendinizi bir anda huzursuz bulursanız şaşırmayın. Mars, eylemlerinizi ve bunların etrafındaki heyecanı veya drama ve gerilimi artırabilir. Bu dinamik enerjiyi, mutfak fayanslarını döşemek veya kilerinizi yeniden düzenlemek gibi hedeflediğiniz en yüksek öncelikli projelere kanalize edin. Herhangi bir şey söylemeden veya yapmadan önce, evdeki zorbalardan biri olmadığınızı kontrol edin Akrep. Ancak değerlerinize sadıksanız, o zaman (kışkırtıcı olmayan) bir tartışma başlatın.

Çarşamba Sevgililer Günü ve bu yılın yıldızlarının evde kutlamayı desteklediğini duymak sizi mutlu edecek. Ateşli ortak yöneticileriniz Mars ve Plüton'un Kova burcunda ve duygusal dördüncü evinizde senkronize olmasıyla, her şeyi yapın: kokulu mumlar ,  gül yaprakları ve pişirmek için afrodizyak temalı bir yemek - veya sevdiğinize sürpriz yapın! Yemek masası ile yatak odası arasındaki yolu temizleyin (kendi güvenliğiniz için). Yemek yapmak romantik bir akşam fikri değil mi? O zaman şehvetli havası olan o tatlı küçük mekanda rezervasyon yaptırın. Bekarsanız masaya bir yaprak koyun ve diğer bekar arkadaşlarınızı bir yemeğe davet edin.

Cuma günü, aşk dolu Venüs Kova burcundaki Mars ve Plüton'la dördüncü evinizde birleşerek 11 Mart'a kadar evdeki her şeyin sıcaklığını artırıyor. Romantik anlara gelince, kanepeye sarılmak ya da orada kalmak için başka bir bahaneniz daha var.  Bir partner arıyorsanız, sosyal ağınıza tam olarak ne aradığınızı bildirin. Sessiz tipleri veya ortalama bakanları karşınızdan kovmayın. Neredeyse iptal edeceğiniz bir date mükemmel bir partner seçimi olabilir!

Kış uykusuna yatmayı unutun! Bu Pazar, Güneş Balık burcuna ve yaratıcı, eğlenceli ve çapkın beşinci evinize geçtiğinde baharın erken uyanışı gerçekleşebilir. Bu yeni bir başlangıç için bir fırsattır. Önümüzdeki dört hafta cinsellik konusunda konuşturmaya ayrılmıştır. Bu aynı zamanda profesyonel veya sanatsal yaşamınız için de geçerlidir. İster bir oyuncu, ister doğaçlama yapan bir komedyen gibi hissediyor olun, herkesin bakışlarını kendinize çevirmekten çekinmeyin.


YAY


13 Şubat Salı günü, Mars Kova burcunda parlıyor, üçüncü iletişim ve işbirliği evinizde Güneş ve Plüton'a katılıyor ve sosyal olma ihtiyacınızı yoğunlaştırıyor. Şans eseri, insanlar sizinle ortak olmaya istekli olacak ve bu egonuz için iyi olsa da, yanlış kalabalıkla ekip kurmanız iş açısından iyi olmayacaktır. İyi ilk izlenimler yeterli değildir: Kaldığınız yerden kolayca devam edebilecek yetenekli, vasıflı insanlara ihtiyacınız var. Üçüncü evinizdeki bu Mars geçişi sırasında, favori işbirlikçileriniz kardeşleriniz, iş arkadaşlarınız, yakın dostlarınız ve muhtemelen bir zamanlar rakibiniz olarak düşündüğünüz biri olabilir. Üçüncü ev aynı zamanda iletişimi de yönetir ve buradaki motive olmuş Mars, bir yazı, podcast veya medya projesi üzerindeki çalışmaları hızlandırabilir. Buradaki aceleci Mars ile çok hızlı konuşma eğiliminin farkında olun; bu, samimi Yay için her zaman bir tehlikedir. Yanlış anlaşılmaları önlemek VE verdiğiniz sözler konusunda net olmak için tüm anlaşmaları yazılı hale getirin.

Çarşamba Sevgililer Günü ve hareketli üçüncü evinizdeki güçlü Mars ile delici Plüton'un nadir birleşimi sayesinde bu yılın kutlaması hem eğlenceli hem de yoğun olabilir. Kendinizi huzursuz bir ruh halinde bulursanız, mum ışığında akşam yemeğinden veya bale gösterisi gecesinden vazgeçin ve şehirde bir gece geçirin. Karaoke düetleri veya belki başka bir şehirdeki bir müzik grubunu görmek... Kova burcunun insani enerjisi etrafınızda dönerken, bir yardım galasında gönüllü olmak veya gelirinin bir kısmını kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa bağışlayan bir restoranda yemek yemek isteyebilirsiniz.
Cuma gününden itibaren telefonunuzun her zaman şarjlı olduğundan emin olun: Dost canlısı Venüs, insanları seven Kova burcunda ve sosyal üçüncü evinizde Güneş, Mars ve Plüton'a katılıyor. Animasyonlu bir kovanın merkezinde olacaksınız ve tek bir vızıltıyı bile kaçırmak istemeyeceksiniz. Üçüncü ev komşuları, kardeşleri ve yerel faaliyetleri yönetir; bu nedenle yakın ekibinizle takılırken, çevrenize tanıdık olmayan yüzler eklemeye açık olun. Bu döngü, duyduğunuz ama aslında hiç katılmadığınız tüm canlı müzik, kültürel etkinliklere göz atmak için mükemmel bir bahane sunuyor. Maceracı bir Yay olarak arkadaş ekibinizi unutulmaz gezilere götürüyor olabilirsiniz. Venüs 11 Mart'a kadar eklektik Kova burcundayken, pek fazla şeye "hayır" demeyeceksiniz!

Pazar gününden başlayarak, Güneş  Balık burcuna ve duygusal dördüncü evinize geçtiğinde, 19 Mart'a kadar kendinize BİRAZ zaman ayırmayı planlayın. Bu yıllık güneş döngüsü yuva kurma içgüdülerinizi harekete geçirebilir, ancak daha fazlasına hazırsanız bu sefer maceraya atılacaksanız, önümüzdeki dört hafta boyunca "eve gitmek" için neler gerektiğini araştırın. Dijital göçebe olma kavramı ilginizi çektiyse, şimdi bu sulara ayak basmanın tam zamanı. Eğer bu şu anda mümkün değilse, dekor yenilemesi işe yarayabilir. Duygulu Balık burcunun vizyonunuza rehberlik etmesine izin verin. Ortam aydınlatmasını, yumuşak renkleri ve dokuları ve meditasyona, harekete ayrılmış ya da sadece proaktif hayal kurmak için yastıkların ve kilimlerin üzerine uzanabileceğiniz bir alanı düşünün!


OĞLAK


Finans ve güvenlikle ilgili ikinci evinizde gezegensel aktivite patlamaları yaşanırken, bu hafta çalışkan doğanız zengin bir şekilde ödüllendirilecek. Heyecan, 13 Şubat Salı günü Mars'ın Kova burcuna ve ikinci evinize geçmesiyle başlıyor. 4 Ocak'tan bu yana burcunuz kızıl gezegene ev sahipliği yapıyor ve umarım bu, Mars geçişlerinin getirdiği fazla enerji ve yoğunluk sizi kutsamıştır. Ancak dikkatiniz lazer odaklı olmaktan çok dağınık odaklıysa, bu durum şu andan itibaren değişmeli. Mars bu kârlılık odaklı evden geçerken, hızlı bir şekilde istikrarlı bir çizgiye girmeli ve toynaklarınızı tekrar yeryüzüne dikmelisiniz. Bu, başlangıçta olası satışları araştırıp anlaşmaları kapatarak kazancınızı artırmanın yollarını düşünmek için ideal bir zaman. Herkes gibi sizin de harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek.

Çarşamba Sevgililer Günü ve hareketli Mars ve delici Plüton'un iki yılda bir, bu yıl (ve önümüzdeki 20 yıl boyunca) Kova burcunda ve şehvetli ikinci evinizde hizalanmalarını oluşturmasının bir zararı yok. Yalnızsanız planınız dışarıda bir akşam geçirmek için arkadaşlarınızla buluşmaksa, ilgi çekici bir yabancının sizinle sohbet başlatması durumunda kendinizi ayakta kalmak zorunda hissetmeyin. İlk çekimin tadını çıkarın, ancak bunun geçici bir hayalden daha fazlası olabileceğini hissedene kadar, fantezilere kapılmak konusunda yavaş olun. Uğrunda çalışmaya değersin, Oğlak! Çiftler, eşit derecede şık ve şatafatlı bir V-Day planlamalı; tartışılamaz olan şey ise "bol miktarda özel zaman" olmalıdır. Şık bir akşam yemeği ve VIP biletler kesinlikle işe yarar, ancak en sevdiğiniz yemeği sipariş edebilir, özel bir şişe açabilir ve evde kalıp kendinizi de kutlayabilirsiniz.

Cuma günü, aşk dolu, yaratıcı Venüs burcunuzdan çıkıyor ve Kova burcundaki dans partneriniz Mars'a ve üretken ikinci evinize katılıyor. 11 Mart'a kadar Venüs, yaratıcılığınızı sıkı çalışmayla, yani ticaretteki birikiminizle harmanlamanıza yardımcı olacak. Hayır Kaptan, ofisinizi (ve evinizi) düzenleyip güzelleştirirseniz, müşterilerinizi ağırlarsanız ya da bir iş arkadaşınıza öğle yemeği ikram ederseniz zaman kaybetmezsiniz. Bunların hepsi “iş yapmak”! Bu duygusal döngü sırasında Venüs, partnerinize olan bağlılığınızı güçlendirebilir veya kendi frekansınızı yeniden ayarlamanıza yardımcı olabilir. Maddi durumunuzu ve hedeflerinizi düzene sokun ve odaklanın. Venüs gezegeni ay sonuna doğru Balık burcuna geçtiğinde gayet rahat olacaksınız.

Bu Pazar gününden itibaren aşk balonundan veya çalışma mağarasından çıkmanın zamanı geldi. Güneş Balık burcuna geçerek üçüncü işbirliği evinizi, platonik bağlantılarınızı ve yerel eylemleri aydınlatıyor. Mahalledeki  işletmelere destek toplamak, belki de onlardan biriyle bir etkinlik için ortaklık yapmak isteyebilirsiniz. Üçüncü ev aynı zamanda mini gezileri de yönetir, bu nedenle ne tür kısa mesafeli seyahatlerin teşvik edici olacağını düşünün: mahallede yürüyüşler, yakın köylere günübirlik geziler veya belki biraz daha uzaklara. Rotayı uzatmayı  mı düşünüyorsunuz? Araştırmanızı şimdi yapın ve hafta sonunu test sürüşlerine ayırın. Balık burcunu dinleyin. İş ahlakınızı ve kişisel tutkularınızı paylaşan insanlarla "rastgele" toplantılar gibi tesadüflere açık kalın!


KOVA

Bu SİZİN zamanınız Kova, bu yüzden odak noktanızı diğer insanların sorunlarından uzaklaştırın ve olağanüstü enerjinizi kendinize yönlendirin. Bu, evrende yoğunlukla dolu bir hafta. Güneş ve Plüton zaten burcunuzda ve 13 Şubat Salı günü ateşli Mars, Kova burcuna nadir (iki yılda bir) ziyaretinde onlara katılıyor. Enerji seviyeniz artmaya başlayabilir ve kendinizi uygun bir görev ararken bulabilirsiniz. Ancak öncelik vermeniz gerekecek çünkü siz bile dünyadaki tüm adaletsizlikleri düzeltemezsiniz. Savaşçı Mars, savaşlarınızı seçmenize yardımcı olacak mükemmel bir gezegendir. 22 Mart'a kadar sürecek olan bu coşkulu aşama, takım ruhunuzu canlandırabilir ama aynı zamanda sizi aceleci ve dürtüsel hale getirebilir. Haklı öfkenizin sizi daha az etkili hale getirmesine izin vermeyin. Kişisel gücünüzü kullanın ve birlikleri harekete geçirip işleri halletme yeteneğine sahip, aklı başında bir komutan olarak yükselin.

Çarşamba Sevgililer Günü ve Cupid'in senin için ilginç bir şeyi var! Hareketli Mars, iki yılda bir sadece bir gün gerçekleşen göksel bir olay olan Kova burcundaki delici Plüton ile aynı hizadadır ve bu SİZİN burcunuzda gerçekleşecektir. Kendi kendini yönettiğiniz ilk evinizde, bu, çekim gücünüzü artıracak ve sizi sizin dalgaboyunuzdaki insanlara karşı neredeyse karşı konulmaz hale getirecektir. Yakalayış"? Bu Mars-Plüton ikilisi sizi huzursuz bir romantik yapabilir. Eğer bir ilişkideyseniz , çift balonunuzda klostrofobik hissedebilirsiniz. Ancak bu, partnerinizi bırakmanız için bir neden değil. Eğer sevgililer gününü sabırsızlıkla bekliyorsanız ve heyecan verici bir şeyiniz varsa (sürpriz teklif?), beklentilerinizi yönetin ve yapın! Bekarlar ekstra proaktif olmalıdır. Bir grup olarak Palentine partisi düzenleyin ve platonik aşkınızı kutlayın!

Aşk dolu hitler hafta ilerledikçe gelmeye devam ediyor. Cuma günü, hayat dolu Venüs yıllık değişimi için burcunuza doğru ilerliyor. Bu, beklediğiniz stilistik veya romantik yenileme olabilir. Eşit fırsatlara sahip bir randevucu olarak, her zaman eklektik bir ortak karışımına açıksınız ve şimdi ne kadar açık fikirli olursanız, bir koruyucu bulma şansınız o kadar iyi olur. İlişkiniz var mı? Serbest dolaşan burcunuzdaki Venüs, daha geniş bir dünyayı kendi başınıza keşfetmeye devam ederken ona tapabileceğinizi ve ona sadık kalabileceğinizi hatırlatır. Yokluk gerçekten kalbin daha da büyümesini sağlar. Öte yandan, sevgilinizle  aranızda ÇOK fazla mesafe olduğunu düşünüyorsanız, birliktelik ve ayrılık arasında doğru dengeyi bulmak için bir tartışma yapın.

Pazar günü Güneş Balık burcuna geçerek 2024 Kova burcu sezonunu resmi olarak sonlandırıyor. Partiler bitmiş olabilir ancak önümüzdeki dört hafta boyunca para bölgenizi canlandırmaya hazırlanan Güneş oldukça iyi bir teselli ödülü. Artık dikkatinizi kazanç potansiyelinizi artırmak gibi konulara çevirmenin zamanı geldi. Evet, gerçekçi ve pragmatik olmak istiyorsunuz, ancak bu harita alanını Balık burcu yönetiyorken, pratik sihir yaratma açısından düşünün. Ne kadar özgür ruhlu olursanız olun, hayatın bir makine gibi çalışmasını da takdir edersiniz. Çekim yasasını uygulayın ve yalnızca nasıl daha fazla para kazanacağınızı değil, bu ek fonlar için kişisel hedeflerinizin neler olduğunu da tasarlayın. Hayale bağlı kalmak doğal olarak ona ulaşma çabalarınızı güçlendirecektir.


BALIK

Şefkatli Balık, ihtiyaç anında daima başkaları için adım atarsınız, ancak elinizden gelenin en iyisini yapmak için bazen GERİ adım atmanız da gerekir. 13 Şubat Salı günü, enerji veren Mars Kova burcuna ve yansıtıcı on ikinci evinize (22 Mart'a kadar ) girdiğinde duygusal, iç gözlemsel yönünüz yeniden şarj oluyor. Bazı Balıklar için mahremiyet elde etmek ne kadar zor olsa da diğerleri için ürkütücü derecede kolaydır. —Günlük yalnızlık yöntemleri bulmak, en derin arzularınıza uyum sağlamanıza ve gerekli salıverme ve iyileştirmeyi yapmanıza yardımcı olabilir. Resmi bir meditasyon uygulamanız olsun veya olmasın, kendi başınıza vakit geçirmek, beyninizin arka planında örnek parçalar gibi çalan sınırlayıcı inançların daha fazla farkına varmanıza yardımcı olacaktır. “Kapalı” anahtarını bulun ve olumsuz eski mesajları, güçlendirici yenileriyle değiştirin. Ancak bu, içi boş olumlamalar söylemek değildir. Bu, verimsiz koşullanmaları tanımlamak ve gerçek duygularınızla temasa geçmekle ilgilidir. Bu önemli Mars döngüsü sırasında, aştığınız diğer şeylerin farkına varabilirsiniz. Bırakmak, empatik burcunuza kolay gelmiyor, ancak bir kez olayları gerçekte oldukları gibi gördüğünüzde, daha düşük bir titreşimde sıkışıp kalamayacaksınız.

Cuma günü, cilveli Venüs, Kova burcundaki göksel sevgilisi Mars'a ve 11 Mart'a kadar on ikinci evinize katılıyor. Siz aklı başında olmaya çalışırken bile, onun gelişi, teraziyi, Balık burcunun uzmanlık alanı olan fantaziye doğru çevirebilir. Bu, romantik hislerde kaybolmak için yıllık döngünüzdür. İlişkiniz varsa fazla düşünmeyin. Bırakın zengin hayal gücünüz ayrıntılarla ilgilensin. Bekar Balıklara küçük bir uyarı: Aklınızı başınıza alın. "Mükemmel" görünen biri çok daha az arzu edilen bir şeye dönüşebilir, o yüzden yavaşlayın ve dikkatli oynayın!
Pazar, yılın en harika zamanının resmi başlangıcıdır: Balık burcu sezonu! Burcunuza giren Güneş, özellikle onu son derece özel on ikinci evinizde ağırladıktan bir ay sonra, kutsanmış bir rahatlama getirebilir. Şimdi - 19 Mart'a kadar - kelimenin tam anlamıyla kendi elementinizdesiniz, o yüzden devam edin ve bunu (ve kendinizi) kuaför randevusu almak veya yatak odanızı yeniden dekore etmek gibi bazı kişisel bakım ritüelleriyle kutlayın. Bu, ara sıra da olsa SİZİ ilk sıraya koymanın zamanıdır. Eğer bir ciddi bir ilişkideyseniz, tutkularınızı tatmin etmek ile sevgiliniz ve en yakınlarınızla kaliteli zaman geçirmek arasında denge kurmanın bir yolunu bulun. Bu güneş enerjisiyle çalışan geçiş, bu hafta sizi daha görünür bir role fırlatabilir, bu da ön plana çıkmak zorunda kalabileceğiniz anlamına gelebilir. Korkularınızı bir kenara bırakın,  canlı yayınlar başlasın.