Venüs'ün Uranüs'le mücadele ettiği hafta sonu özel alan ihtiyacınız artacak. Unutmayın ki: Hakikat sizi özgür kılacak! Pazar günü samimi Yay burcunda, samimi ve dürüst diyaloglara zemin hazırlaya
bir çeyrek ay var. Bir hafta önceki dolunaydan beri üzerinde durduğunuz bir konuyu açıkça konuşabilirsiniz.


KOÇ

Farklı fikirlere mi yönlendiriliyorsunuz? 27 Şubat Salı muhalif bakış açılarına maruz kalabilirsiniz. O gün, yönetici gezegeniniz Mars, ekip çalışması evinizde ve Jüpiter ikinci evinizde. Eğer merkezini kaybetmeye başlarsan, kendine bir vizyonun olduğunu ve hem de çok yüksek bir vizyona sahip olduğunu hatırlat. Savunmacı bir duruş yerine, başkalarının söyleyeceklerini dinle. 
Biri size zaman ve para tasarrufu sağlayacak şeylerin alternatif ve yeni bir yolunu öğretebilir. 

Eğer planın çok dışına çıkarsanız , bir iş arkadaşınız size bazı işleri eski usül yapmak gerektiğini hatırlatabilir. 

Özetle: Aradığınız şey denge, bu nedenle hangi anlaşmaya varırsanız varın, bunun sağlıklı bir deneme olduğundan emin olun.

Çarşamba günü (diğer adıyla "Zorluklar Günü"), Satürn Balık burcundaki Güneş ile aynı hizaya geliyor ve bu size bunaltıcı gelebilir. Çok fazla proje ve insan, ama çok az zaman varmış gibi gelebilir. Balık burcu, onikinci evinizde, şifanın ve ilahi ilham veren yaratıcılığın yöneticisidir. Her ne kadar kulağa harika gelse de, uğraşılması gereken çok şey var, bu da mevcut hedeflerinizi değerlendirmenizi ve ruhunuza en çok hitap edenlere öncelik vermenizi gerekli kılar. Eğer kalbiniz o projede değilse, onu bitirmeye zorlamayın. Kendi kendinizi sabote etmediğinizden emin olun! Temizlemeniz gereken şeyler mi var? Hafta ortasında büyük bir temizlik görevi planlayın. Bunu tek seferde bitiremiyorsanız, aşırılıklardan kurtulduğunuzda ne kadar harika hissedeceğinize odaklanın, özellikle de konu kıyafetler ve "eşyalar" olduğunda… 

Bu hafta sonu, özellikle Pazar günü, umutlar ve hayaller evinizde Venüs'ün, para evinizdeki başıboş Uranüs ile karışık bir açıya girdiği Pazar günü, önemli. Temel göreviniz, kazandığınız parayı ve fantezilerinizi sıkı bir şekilde kontrol altında tutmak ve kira parasını vintage ürünlere harcamamaktır. Bu eşyalara ne kadar ihtiyacın var Koç? Bu parayı size kârlı yeni beceriler sağlayacak bir seminerine veya kursa yatırmak daha iyi olabilir mi ? Ya da bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu canlandıracak bir hafta sonu tatiline ne dersiniz? Ne ekersen, onu bicersin!


BOĞA 

Hırs iyidir Boğa, ama bir yere kadar. Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırdıysanız vites küçültme zamanı olabilir. 27 Şubat Salı günü burcunuzdaki Jüpiter, Kova burcundaki Mars ile kariyer evinizde zorlu bir kare oluşturarak aşırılığı ortaya çıkarıyor. Gerçekçi ol Boğa. İş gücünüz takdire şayan ama başarılabilir mi? Asıl soru bu. Pragmatik ve metodik burcunuz, işleri doğru hızda ve doğru kaynaklarla yapmanın değerini bilir. Ancak aniden limitinizi aşarsanız veya gerçekçi olmayan teslim tarihleri belirlerseniz acil durum frenini çekin. Vizyonu onurlandırırken onu daha küçük, daha yönetilebilir aşamalara bölerek nasıl küçültebilirsiniz? Roma bir günde inşa edilmedi, bu yüzden bu Salı günü uzun süre dayanması gereken su kemerleri ve mermer sütunların temelini atmak için kendinize zaman ayırın. Jüpiter size büyük sözler verdirebilir ve güvenilir burcunuzun istediği son şey bir işi baştan savma teslim etmektir. Daha gerçekçi kilometre taşları belirlemeniz gerekiyorsa, bunu insanlara söyleyin. 

Kişi listenizi ve markanızı güncellemek için bir fırsat mı bekliyordun Boğa? Bu Çarşambayı (diğer adıyla “Mücadeleler Günü”) takviminizde daire içine alın.  Güneş ve Satürn Balık burcunda ve ağ oluşturmayla ilgili on birinci evinizde birleşiyor. Tek zorluk, tüm sosyal medya ve flört profillerinizi incelediğinizde bulduklarınıza göre harekete geçmek olabilir. Güncel mi, yeterince sofistike mi ve gerçek sizi yansıtıyor mu? Bu alanda seyahat eden Satürn, gerçek benliğinize sadık kalarak, sınıfsal bir davranış olarak karşımıza çıkmanıza yatırım yapıyor. Teknoloji evinizdeki bu geçiş, online bir projeye, yazılım eğitimine veya üzerinde çalıştığınız işe can suyu getirir. Şimdi ciddileşin. Doğum gününüzden önce karlı bir şeye sahip olabilirsiniz.


İKİZLER

Kesintisiz bilgi arayışınızdasınız, kendi ders planlarınızı oluşturmayı tercih ediyorsunuz, ancak ara sıra  bir şeylerin gurusu olma saplantısından çıkmalısınız. 

Bu hafta bir şeyleri Kendin Yap maya ve kendini adamaya hazır hissediyorsunu. 27 Şubat Salı günü, eğitim bölgenizdeki Mars, mistik on ikinci evinizdeki felsefi Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Söylenen SÖZLERİ mi yoksa içinizde uyandırdıkları duyguları  mı dinlemek daha değerli? Buna kesin bir cevap yok, ancak her zaman genel kural şudur: Eğer biri boyun eğmeni veya teslim olmanı talep ederse (veya hatta ima ederse) bunu bir kırmızı çizgi olarak gör. Dünyada pek çok bilgi var ve öğrencilerini gerçekten önemseyen sayısız öğretmen var. Birinin büyük bir şöhrete sahip olması, onun gerçekten iyi biri olduğu anlamına gelmez. Bu yüzden kimseyi bir kaide üzerine koymadan önce uzun uzun düşünün. Öte yandan, eğer bir  hayranınız size biraz fazla ilgi gösteriyorsa, bu dinamiğin fişini çekin ve özerkliğinizi (en kısa sürede) geri kazanın ve kadar şefkatle onları hayal kırıklığına uğratmaktan çekinmeyin.

Çarşamba günü (diğer adıyla "Zorluklar Günü")Güneş , Satürn ile senkronize oluyor - Balık burcunda ve başarı ile ilgili onuncu evinizde neredeyse otuz yıldır bu pozisyon gerçekleşmedi! Bu karışım, büyük hedeflerinizi tanımlamanıza ve ustalaşmanıza yardımcı olabilir. Bunu yaparken ciddi Satürn, veri tabanınızdaki boşlukları ortaya çıkarabilir. Bunlar da endişelenecek 
şeyler değil. Bir şey eksikse, bu boşlukları uzman eğitimiyle doldurmakla meşgul olun. Web seminerlerine ve kurslara biraz zaman ve para ayırın ve bire bir desteğe ihtiyacınız varsa bir danışman veya kariyer koçuyla çalışmayı düşünün. Profesyonel bir ilişkinizde sorun yaşıyorsanız vizyonunuz ve stratejileriniz hakkında dürüst bir diyalog başlatın. İşbirliği ve karşılıklı kazanç niyetiyle diyaloğa girdiğinizde, çok şey başarabilirsiniz.

YENGEÇ

27 Şubat Salı günü, topluluklarla ilgili on birinci evinizdeki Jüpiter, sekizinci evinizdeki rekabetçi Mars ile karşı karşıya geldiğinde, fikri mülkiyet ve ticari sırlarınıza çok dikkat edin. Sezgilerin ve ihtiyatlı doğan seni  yanıltmaz Yengeç, ama sen bile bu değişken gökyüzü altında bir "güvenlik ihlaline" karşı savunmasızsın. 6. hissinizin, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda, destek vermediğini düşünüyorsanız daha dikkatli olun. Birinden güvenilir bir izlenim alsanız bile, bilgileri gerektiği gibi paylaşın. Bir şeyi bitiş çizgisine kadar acele ettirmek veya insanları SİZİN (muhtemelen gerçekçi olmayan) zaman çizelgenize uymaya teşvik etmek için acele etmeyin. Acele ettiğinizde ve zanaatınızı ustaca gerçekleştirmek için gerekli zamanı ayırmadığınızda, ortalamanın altında bir sonuçla ve muhtemelen bir isyanla karşılaşabilirsiniz. On birinci ev aynı zamanda teknoloji ve ekip çalışması bölgenizdir, bu nedenle eğer saflar arasında sürtüşme hissediyorsanız bunu görmezden gelmeyin veya bunun ortadan kalkmasını dilemeye çalışmayın. Bir zirve çağrısı yapın ve insanlardan katkı isteyin. Gerektiği kadar az şey söyleyin; sizin göreviniz onların endişelerini dinlemek ve önemli olanları ele almaktır. Tek taraflı karar verme veya hayal kırıklığından dolayı iletişimi tamamen bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Kimseyi ötekileştirmeden önce kendinizi eleştirin. Başkalarına öne çıkıp çözüm sunma şansı verirseniz,  hayal ettiğinizden çok şey başarabilirler.

Pazar günü tesadüflere yer bırakın! Sevgili Yengeç, ruh halinizi bildiğinizi sanıyorsunuz, ancak hafta sonu, dürtüleriniz ve arzularınız, sekizinci evinizdeki Venüs'ün 11. evde Uranüs ile çatışması ile derinleşebilir. Aniden kısıtlanmış hissedebilir ve birdenbire gruptan ayrılıp partnerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Sosyal Kova burcundaki Venüs tamamen arkadaşlıklarla ilgilidir ama derin birleşmeyi temsil eden sekizinci evinizde olduğu için uslu durmaz. Bu arada Uranüs enerjisi aceleci ve öngörülemez. Dolayısıyla, planların ateşinizi yakmayacağını düşünmeye başladıysanız, özellikle de iadesi zor biletler söz konusuysa, “ gelemeyeceğinizi “ insanlara mümkün olduğunca önceden haber verin.


ASLAN 

Heyecanını dizginle Leo! Paylaşmak için sabırsızlandığınız bir fikriniz olsa bile, onu biraz daha gizli tutun. 27 Şubat Salı günü, kariyer evinizdeki Jüpiter ile dürtüsel Mars arasında gerilim yaratan bir kare var. Bu durum sizi o kadar heyecanlı hale getirecek ki, yüksek enerjiniz destekçilerinizi bezdirebilir. Kendinizi biraz kaptırmanız iyi olsa da ayrıntıları kiminle ve ne zaman paylaştığınıza dikkat edin. Öte yandan, eğer bir düzlüğe ulaştıysanız veya bir sonraki hamlenizin ne olacağından emin değilseniz, bu geçiş sizin vizyonunuzdaki insanlarla ekip kurma konusunda size motivasyon verebilir. Kova burcundaki girişimci Mars ortaklık bölgenizde. Bu sizi mevcut sosyal çevrelerinizin dışına yönlendirebilir. Ancak alıngan Mars ve Jüpiter zorlu bir karede olduğundan biraz şüpheci olun. İnsanların kağıt üzerindeki başarıları onları güvenilir kişi yapmaz. Eğer birisi dalkavukluk konusunda biraz aşırıya kaçıyorsa, bu yemi yutmayın. KENDİ değerinizi bilin ve bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapmak isteyeceğiniz son şey, ONLARA sizden daha fazla fayda sağlayacak bir anlaşmaya imza atmaktır! Daha deneyimli olsalar bile işbirliği yapacağınız zaman adil olmak gerek. Bir profesyonelden parlak bir fikir gelebilir veya beklediğiniz bir kredi çıkabilir.

Çarşamba günü (diğer adıyla "Zorluklar Günü") gökyüzü önemli derslerle dolu ve bunların sunuluş şekli hoşunuza gitmeyebilir. Güneş'in Satürn ile kavuşumu- neredeyse otuz yıldır ilk kez olur- Balık burcunda ve sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Havalı kur yapmaları (ya da karşı konulamaz seksiliği) nedeniyle birisinin ağına düşebilirsiniz , ancak tehlikeli bir ilişkinin ya da dramatik bir karışıklığa dönüşebilecek herhangi bir durumun kokusunu alın. Kahraman tarafınızın böyle bir durumda tetiklenmesine izin vermeyin. Yaralı bir kuşta sizi kurtarıcı moduna sokan bir acziyet vardır ve bu, iki taraf için de kayıp demektir. Hikayenin kontrolünü elinize alın ve dedikoduların önüne geçin. Herkesin zaafları ve sırları vardır ama meraklı tiplerin özel hayatınızla eğlenmesine izin vermeyin.

Pazar çoğumuz için iş günü değil, ama senin düşüncelerinin iş meselelerine kaymasını engellemek zor olabilir. Kariyer evi olan onuncu evinizdeki Venüs ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, brunch sohbetinizde iş konuları hakim olabilir. Bu heyecan verici ve kontrol edilmesi zor bir enerjidir ve önümüzdeki aylarda kendinizi büyük ve anlamlı bir iş yapma konusunda heyecanlı bulabilirsiniz. Değişim rüzgarlarının estiğini ne kadar güçlü hissederseniz, o kadar hızlı harekete geçeceksiniz. Fakat paraşütsüz atlamayın. Webinarlar, mentorluklar, seminerler... Atılım yapabilmek için bilgi tabanınızı yenilemek ve güncellemek her zaman iyi bir fikirdir. Bir uyarı: Mutluluğun gerekli bir bileşeni olan aşk hayatı veya yakın arkadaşlarla zaman geçirmek için takviminizde yeterli alan bırakın.

BAŞAK 

Başaklar genellikle alçakgönüllüdür, ancak 27 Şubat Salı günü Jüpiter, otoriter Mars'la zorlu bir kare oluşturduğunda, kendinize biraz fazla güvenebilirsiniz. Herhangi bir konu veya pozisyona burnunuzu sokmadan önce, neden bahsettiğinizi GERÇEKTEN bildiğinizden emin olun. En güncel ve güvenilir kaynakları takip ettiğinizden emin olarak araştırma yapmak ve incelemek için bir dakikanızı (veya bir öğleden sonranızı) ayırın. Jüpiter-Mars'ın aceleci ve düzensiz enerjisi, normalde mükemmel olan sağduyunuzu iptal edebilir. Başak burcuna muhtemelen şunu hatırlatmamıza gerek yok: Kendinden emin konuşan insanlar, ne hakkında konuştuklarını her zaman bilmezler. Sağlıklı yaşam evinizde Mars varken, konu beslenme, tıbbi ve fitness tavsiyeleri olduğunda özellikle şüpheci olun. Geçici sonuçlar getirseler bile uzun vadede sürdürülmesi zor olan aşırı programlardan kaçının.

Bu hafta sonu bir yere mi gidiyorsun Başak? Pazar günü sizi sert bir şekilde vurabilecek akut yolculuk tutkusunu gidermenin bir yolunu bulmalısınız. Dokuzuncu evinizdeki zevk peşinde koşan Venüs ile spontane Uranüs'ün karışımı, sizi ev işlerinden vazgeçirip önceden yapılmış planları iptal ettirebilir. Kimseyi asla yarı yolda bırakmayacak olsanız da, bir şeyleri yeniden canlandırmanın bir yolu varsa, yapın bunu! Kendinize bir gün izin verirseniz, yenilenmiş ve enerji toplamış olarak geri döneceksiniz ve bu işleri rekor sürede tamamlayabileceksiniz.

TERAZİ


Denge ustası olarak, "yeterli" ile çok fazla arasında, ayrıca tempolu ile çok hızlı arasında ince bir çizgi olduğunu biliyorsunuz. Kendi doğuştan gelen dengeniz, 27 Şubat Salı günü, tutkulu beşinci evinizdeki yoğunlaştırıcı Mars'ın, sahiplenici sekizinci evinizdeki Jüpiter'e çarpmasıyla teste tabi tutulabilir. Gerçek duyguları seviyorsunuz, ancak haritanın her yerini kaplayan bu enerji altında, duyularınız sizi meraktan şehvete, güvensizliğe ve kışkırtmaya kadar kaydırabilir. Kapsamlı bir geçmiş araştırması yapmadan bir şeye (yani "birine") alışılmadık derecede istekli hissedebilirsiniz. Ama en azından bu yangına atlamanın uzun vadeli etkisini biraz düşünün. Mars-Jüpiter bağlantısının aceleci doğası göz önüne alındığında bu mümkün olmayabilir. Madalyonun diğer tarafında, eğer biri SİZİN düğmelerinize basıyorsa, 10'a kadar sayın veya ne kadar sürerse sürsün, bel altı vurarak misilleme yapma dürtüsünü bastırın. Sakinliğinizi korumanın en iyi yolu, öz kontrol uygulamaktır. Tam da çaresizce Tinder dateinize mesaj atmak istediğin anlarda diren! Romantik fantezi (hatta kişisel drama) sonuçta dikkat dağıtıcıdır. Bu hisleri ilham perisine yönlendirin ve dikkatinizi bir sonraki başyapıtınıza çevirin.

Hazır olun, kurun, temizleyin! Eğer böyle bir göreve başlamak istiyorsanız, aydınlatıcı Güneş ve disiplinli Satürn'ün Balık burcunda ve altıncı evinizde buluştuğu Çarşamba gününe (diğer adıyla "Zorluklar Günü") kadar bekleyin. Geri dönüştürmek, arkadaşlarınıza hediye etmek veya bir hayır kurumuna bağış yapmak için büyük bir çanta dolusu malzeme ayırın. İş hayatınızda, programınıza ciddi bir şekilde bir kez daha göz atın ve daha verimli çalışmanın yollarını araştırın. Evinizi ve kafanızı temizlemek harikadır, ancak daha da etkili olmak için yardıma ihtiyacınız var. Farkında bile olmadığınız enerjiyi emen bastırılmış duyguları serbest bırakarak enerji alanınızda bir alan yaratmanız gerekir. Egzersizleri ve meditasyonları bir lüks olarak değil, bir zorunluluk olarak düşünmeye başlayın ve bunları takviminize ekleyin! Bugün sağlığın zenginlik olduğuna dair önemli bir hatırlatma var.

AKREP

Abraham Lincoln'ün bazı insanları memnun edebilmek hakkındaki bilge tavsiyesini hatırlıyor musunuz? 27 Şubat Salı günü, dördüncü evinizdeki talepkar Mars, ilişki bölgenizdeki  Jüpiter ile kavuştuğunda bunu günlüğünüze 100 kez yazmak isteyebilirsiniz. Yakın çevreniz aşkınızı pek hoş karşılamayabilir veya belki de en yakın arkadaşlarınızı veya ailenizi davet ettiğinizde partneriniz kendini  ayrık otu gibi hissediyor olabilir. Bu gergin karenin altında, güçlü ifadelerle gelen bir olumsuz yorum kalbinizi  kırabilir ve hassas tarafınız savunmaya geçebilir. VEYA kişisel alanınıza giren insanlara karşı alıngan olabilirsiniz. Sahte tatlı konuşmaları veya duygusal manipülasyonları hemen fark edersiniz, ancak rezervleriniz düşük olduğundan, -hayır!- tüketen isteklere veya çekici olmayan davetlere evet diyebilirsiniz. Yemi yutmayın! Mars-Jüpiter karesinin güzel yanı, otoriter kişiliklere karşı koymanız için size özgüven sağlayabilmesidir.

Pazar günü gözlerden uzak durun. Hafta sonuna kadar sakin bir noktaya gelmiş olabilirsiniz, ancak bu herkesin oraya geldiği anlamına gelmez. Eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde uyum arayan Venüs, Boğa burcundaki Uranüs'ün yedinci evinizde düğmeye basılmasıyla tetiklenir. Siz veya bir akrabanız bir kedi-fare oyununda sıkışıp kalmış olabilirsiniz ve hayatınız boyunca çıkış yolunu bulamayabilirsiniz. Bir dakika nazik bir diplomat olurken, bir sonraki dakika şeytanın avukatını oynuyorsunuz ya da konumunuzu savunmaya zorlanıyorsunuz; bu, sakin bir hafta sonu fikri değil. İstenmeyen tavsiye veya "yapıcı eleştiri" sunmadan önce uzun uzun düşünün ve eğer biri size bir şeyler söylerse, bunu kişisel algılamamak için çabalayın. Birisi sizden özellikle fikrinizi veya rehberliğinizi istemediği sürece, kararlarınızı ve faydalı ipuçlarınızı kendinize saklayın. Bu yıkıcı geçiş, sevilen biriyle aranın gereksiz derecede gergin olmasına neden olabilir. Bazı kişisel çıkarlarınızın peşinden gideceğinizi onlara bildirin. Yapmak İSTEMEDİĞİNİZ tek şey insanları endişeli , hatta kızgın bırakmaktır.

YAY

Bazı insanlar duyduklarını asla unutmazlar. Bu nedenle bu hafta hangi “yararlı ipuçları” sunduğunuza ve ağzınızdan neler çıktığına dikkat etmeniz önemli. 27 Şubat Salı günü, filtresiz Jüpiter,  iletişim köşenizde agresif Mars ile çatışmacı bir kare yapıyor; bu, yorumunuzu şefkatli bir yanıttan çok bir saldırı gibi hissettirebilir . Haklı olup olmaman önemli değil, bu işten nasıl çıktığın önemli. Üstelik insanlar tavsiyenizi almaya veya bilge sözlerinizi duymaya hazır değilse, nefesinizi boşa harcamayın. Birinin büyük bir hata yapmak üzere olduğuna içtenlikle inanıyorsanız, fikrinizi ona yüklemeden önce ona fikrinizi paylaşıp paylaşamayacağınızı sorun. Önce izinlerini almak, geri bildirimlerinize açık olmalarını sağlayabilir. Ama işte sana daha da büyük bir soru var Archer: Neden başkalarının işlerine bu kadar odaklanıyorsun? Bu bir kontrol meselesi mi, yoksa bilinçsizce göz korkutucu bir sorundan veya kendi hedefinizden kaçınıyor musunuz? Bir yaşam koçu gibi davranmak yerine, belki de kendinize bir seans almanız faydalı olabilir. Meşgul olmayı bırakın ve hayalleriniz için bazı eylem adımlarını planlayın. Size tavsiyelerde bulunacak ve sizi sorumlu tutacak birisiyle, kişisel bir projede büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz; bu, enerjinizi kullanmanın çok daha verimli bir yoludur.

Bu hafta ilişkilerinizi düzeltirken bile, kendi iç yargıcınız ve eleştirmeniniz etrafında biraz iç araştırma yapmak isteyebilirsiniz - evet Yay, sizin bile böyle bir tarafınız var. Pazar gününün yıldızları zorlu dinamikler yaratabilir. Titiz, ayrıntıya önem veren altıncı evinizdeki joker Uranüs, Venüs'e gölge düşürüyor ve yılda iki kez kare şeklinde hizalanırken ortalığı karıştırıyor. Kendinden şüphe duyma durumu birdenbire ortaya çıkabilir. Güvensizlik ya da pişmanlık ortaya çıkabilir. Bu, ilerlemeyi bırakıp kendinize bazı bilişsel-davranışçı terapiler yapmak için mükemmel bir zamandır. Düşünün, yazın veya canlandırıcı bir yürüyüşe çıkın, cihazları kapalı tutun ve sadece ilham perinizi takip edin. Kendinize fazla yüklenmiş olmanız mümkün mü? Özür dilemek için acele etmeyin. Gerçek arkadaşlar, gerçek Yay'ı, "kusurlarını"  sever ve kabul eder.


OĞLAK

Oğlak,  "istek" ile "ihtiyaç" arasındaki fark konusunda ne kadar netsiniz? Bu konuda herkes kadar anlayışlı olduğunuzu DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ, ancak bu hafta arzularınıza ve isteklerinize dikkat edin. 27 Şubat Salı günü, finans evinizdeki dürtüsel Mars, zevk evinizdeki risk alan Jüpiter ile karmaşık bir açıya giriyor. Güzel nesnelere ve rahat-şık bir kış gardırobuna özlem duymakta yanlış bir şey yok. Ancak teknik olarak buna ihtiyacınız yoksa farklı bir şey deneyin: Sepetiniz yerine istek listesine ekleyin. Biraz uyuyun, ardından bütçenizi gözden geçirin ve geçici dürtünün birkaç gün içinde kaybolup kaybolmadığına (veya fiyatın düşüp düşmediğine) bakın. Bazen bir hafta vermeniz gerekebilir ama arzularınızın ne kadar çabuk değiştiğine şaşırabilirsiniz. Elbette, tatilden bu yana cüzdanını kilit altında tutan tutumlu bir keçiyseniz, bu geçiş aslında ölümüne tutuşunuzu gevşetebilir. Para için ne kadar çok çalışırsanız çalışın, önemli olan arada sırada bunun tadını çıkarmaktır. Ve para kazanmak için para gerektiğini unutmayın. Servetinizi büyütmenize yardımcı olabilecek dijital ekipmanlara, koçluğa veya özel bir eğitime yatırım yapmaya ne dersiniz?

Bu Pazar, aşk evinizdeki kışkırtıcı Uranüs, şehvetli Venüs'e heyecan verici bir ışın gönderirken romantik dürtüleriniz kontrol altına alınamaz. Bekar Oğlaklar, bunun geçici olduğunu ve sadece keyifli bir ilişki olduğunu bilseniz bile, derin ilişkileri de cezbetmekte sorun yaşamayacaktır. Çiftseniz birbirinizle etkileşim kurmanın yeni yollarını deneyerek "aynı eski" tuzağını kırın. Birbirinizin cümlelerini tamamlamayın veya sevgilinizin ne düşündüğünü bildiğinizi varsaymayın. Tek başınıza dışarıda olduğunuzda, tasmayı gevşetin ve gözünüze çarpan dost canlısı yüzlerle şakalaşmaya başlayın. Sınırı nerede çizeceğinizi bildiğinizden yüzde 100 emin olun ve bu sınıra saygı gösterin. Pişmanlıklardan (ve suçluluk duygusundan) kaçınmak için kişisel bütünlüğünüze sadık kalın.

KOVA

Kova, bu hafta yakın çevrenize tüm erişim kartlarını dağıtmak için çok acele etmeyin. Büyük gülümsemenizi sergilediğinizde, insanlar içgüdüsel olarak size çekilir, ancak bu onlara bir şey borçlu olduğunuz anlamına gelmez. 27 Şubat Salı günü, burcunuzdaki hızlandırıcı Mars, sınırsız Jüpiter'in boynuzlarını kilitliyor ve bu, anlık bir tıklamanın heyecanını takip ederken mantığın pencereden dışarı uçmasına neden olabilir. Ama o ilk çekimden sonra, bu kişi sana ne hissettiriyor? Bunlar, sizin yüksek enerjinizden beslenmeye hevesli,  enerji vampirleri olabilir mi? Serbestçe akan cömertliğin için bir zaman ve yer var Kova, ama kendi duygularının ve fizyolojik tepkilerinin sana söylediklerine kulak ver. Belirli arkadaşlarınızın veya akrabalarınızın yanındayken huzursuzluk hissettiğinizi fark ederseniz, bu kopukluğu doğrudan gidermeniz gerekebilir. Ama gözlerinizden hançerler fırlamasın: Kendinizden emin konuşun. Davranışları geçici bir tetikleyici olabilir ve bu bile kaynağına kadar takip edilmeye değer. Bugün kendiniz hakkında paha biçilmez bir ders öğrenebilirsiniz.

Pazar günü, burcunuzdaki Venüs yanıcı bir kareye doğru ilerlerken, yöneticiniz, yıkıcı Uranüs, Boğa burcunda park etmiş ve dördüncü evinizde ve bu aile içinde gerginlik getirebilir. Yakın çevrenize sadıksınız, ancak sevdikleriniz zamanınızı çok alırsa kırgınlık hissedebilirler ve siz de sorumluluk yüzünden kuşatılmış gibi hissedebilirsiniz. Kızmak yerine, bunu daha net ve daha katı sınırlar koymak için ihtiyaç duyduğunuz motivasyon olarak görün. İlk başta bu garip ve rahatsız edici gelebilir, ancak acı içinde boğulmaktansa tüketen isteklere hayır demek daha iyidir. Öte yandan, yakın çevrenizi zor durumda bırakmadığınızdan emin olun. Özgürce uçmayı arzuluyor olabilirsiniz, ancak yasal olarak yerine getirmeniz gereken sorumlulukları yerine getirin.


BALIK


Ağzınızdan çıkanlara dikkat etmeniz gereken bir hafta olsaydı, bu hafta o hafta olurdu Balık! "Gevşek dudaklar gemileri batırır" ifadesinde bilgelik var ve 27 Şubat Salı günü, iletişim merkezinizdeki filtresiz Jüpiter, on ikinci evinizdeki ateşli Mars ile çatıştığında, bu zekice sözleri ciddiye almalısınız. Bardağınızı aşırı doldurmadan ve çayı dökmeden önce iki kez, belki de üç veya dört kez düşünün. Gerçekten bu karmaşanın tuzağına düşmeye değer mi? Eğer psikolog seansınız yanlış kişiler tarafından duyuluyorsa iyi şanslar! Eğer bu sizin dünyanızda önemli bir kişiyse, bunu konuşmak için bire bir zaman planlamaya değer. Belki de bazı sınırlar koymanız gerekirken çok nazik davrandınız!

Çarşamba günü, parlak Güneş ve temkinli Satürn yıllık buluşmaları için buluşuyor - ve bunu, otuz yıldır ilk kez SİZİN burcunuzda yapıyorlar! Bu kavuşum altında muazzam bir büyüme mümkün olsa da, bu "Zorluklar Günü" aynı zamanda kendinizi ifade etmeye çalıştığınızda kendinizi bastırılmış hissetmenize de neden olabilir. Korkuya kapılabilirsiniz, ancak bu enerjinin daha verimli bir şekilde kullanılması Satürn'ün organize etme yeteneklerinden yararlanmaktır. Düşüncenizi olgun ve özlü bir şekilde nasıl ifade edebilirsiniz? Mesajınıza ve onu NEDEN oraya koymak istediğinize odaklanın. Satürn, gereksiz kelimelerden tavan arasındaki kutulardaki eşyalara kadar gereksiz her şeyi ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Bir temizlik görevinin zamanı geldiyse hemen harekete geçin! Bu kutuları ve kağıt yığınlarını tarayın ve bir yandan profesyonel ve sosyal medya profillerinizi, biyografinizi ve özgeçmişinizi güncelleyin. Mevcut veri tabanınız ile uzmanlık arzunuz arasında bir boşluk keşfederseniz, bir uzmanla oturumlara yatırım yapın. Sevgili Balık, eğer isteğin buysa, ustalaşamayacağın hiçbir şey yok, bunu unutma.