Salı ve Çarşamba iyi değerlendirmemiz gereken uyumlu günler. Cuma günü gerçekleşecek Merkür Neptün kavuşumu kafaları karıştırabilir. 10 Mart’ta manevi yönü yüksek Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’la Ramazan Ayı’na giriş yapıyoruz. Balık Burcu maneviyatı, şefkati ve fedakarlığı temsil eder. Bu yüzden  bu Ramazan Ayı’nda    inançlarımıza, başkalarına yardım etmeye, tefekkür ve dua etmeye eğilimimiz biraz daha yüksek olabilir…

Koç 

Cuma gününe kadar zihinsel Merkür'ün sisli Neptün'ün yanında ilerlemesi nedeniyle, daha yaratıcı görevlere yönelmeniz akıllıca olacaktır. 

Neyse ki, Cumartesi gecesi Merkür çığır açan ilk evinizdeki yıllık turu için Koç burcuna geçtiğinde düşünce süreçleriniz çok keskinleşmeye başlar. Orijinal fikirler konusunda genelde başarılısınız ve bu yeteneğiniz artıyor! 

2024'te, Merküre üç haftalık döngüsünden çok daha uzun bir süre,  15 Mayıs'a kadar ev sahipliği yapacaksınız. Ancak bu hem iyi hem kötü haber. 1'den 25 Nisan'a kadar Merkür burcunuzda geri harekette olacak ve bu da normalden daha fazla gaf yapmanıza yol açabilir. Kızıl gezegen parlak fikirleriniz ve büyüleyici kişiliğiniz için kadranı açarken, o gün gelmeden önce tüm iletişimlerinizi sağlamlaştırmaya çalışın. Bu size gevezelik de getirebilir. Fikirlerinizi içtenlikle paylaşmanın tam zamanıdır, ancak ısrarcı veya tartışmacı görünmemek için dikkatli olun. Özellikle bir işbirlikçi arıyorsanız (yaratıcı veya romantik), bol seçeceğiniz olabilir!

Bu hafta sonu, favori alışveriş sitelerinizdeki tüm kredi kartlarına dikkat edin! 9 Mart Cumartesi günü, kontrolünüzü kaybettiğinizi hissedebilirsiniz ve suçu doğrudan para evinizdeki dürtüsel Uranüs ile arkadaşlık evinizdeki yöneticiniz aceleci Mars arasındaki çatışmaya bağlayabilirsiniz. Bu nadir çarpışma, paranızı kullanırken biraz fazla kaygısız olmanıza veya ödeme geçmişi kötü olan birine borç vermenize neden olabilir. Belki gözden kaçırdığınız bir faturayı keşfedersiniz veya beklenmedik masraflarla karşı karşıya kalabilirsiniz. O halde para şimdi elinizden geleni yapın! Bazı Koçlar, sonunda bütçeyle ilgili birkaç yaşam tarzı değişikliği yapmanın zamanının geldiği gerçeğiyle yüzleşebilir. Sadece bazı gerçekçi sınırlar belirleyin ve mali açıdan kendinizi formda tutmaya odaklanın. Yenilikçi burcunuz, fırsatları tespit etme ve onları yakalama konusunda mutlak bir dahidir.

BOĞA

Bu hafta kendinizi hem kelebek hem de arı gibi hissediyorsanız, süzülmeye devam edin Boğa. İster ortalıkta dolaşıyor olun, havadan sudan konuşuyor olun, ister büyük fikirlerinizle insanları etkiliyor olun, sihrinizi etrafa yaymanın zamanı geldi. Ve masanızdaki o birikmiş işler için endişelenmeyin. Merkür ve Neptün, topluluklarla ilgili on birinci evinizde senkronize olacak ve Cuma günü tam bir kavuşum yapacak. İnsanlarla ilgili tüm dikkat dağıtıcı unsurlar yıldızlar tarafından tamamen onaylanmış durumda; bunlardan bazıları fırsatların kapılarını açabilir. Fırsatınız varken ağ kurmaya başlayın çünkü bu Cumartesi gecesi, haberci Merkür on birinci evinizden ayrılıyor ve hayal gücü eviniz olan on ikinci evinizde yerleşiyor. Normalde Merkür üç hafta boyunca bir burçta kalır, ancak 1 - 25 Nisan arasındaki geri hareketi sebebiyle, Merkür,  15 Mayıs'a kadar bu alanda takılacak. Merkür zekice analitik olabilirken, on ikinci evinizde derin düşünceleriniz şarkı sözleri, renk geçişleri veya şiirsel bir dize şeklinde gelebilir. Parlak fikirler , yemek siparişinizi beklerken duyduğunuz bir konuşmada veya işe giderken yanından geçtiğiniz bir reklam panosu gibi en beklenmedik kaynaklardan ve en beklenmedik zamanlarda gelirse şaşırmayın. Hızla çalışan zihninizi (özellikle şüpheci veya endişeli düşünceleri) susturmakta zorlanıyorsanız, bu Merkür döngüsü bir meditasyon uygulamasına başlamak veya biraz enerji şifası almak veya belki hipnoterapi veya regresyon çalışması yapmak için mükemmel zaman. Merkür her türlü terapideki ilerlemeleri hızlandırabilir. Savunmasız kaldığınız an, gerçek iyileşmenin başladığı andır.
Bir proje kontrolünüzden çıkıyor gibi görünüyorsa Cumartesi günü frene basın. Profesyonel bölgenizdeki toplayıcı Mars ile burcunuzdaki başıboş Uranüs arasındaki çetin çatışma sırasında, birkaç önemli ayrıntıyı netleştirmeniz gerekir. Bir parçanız liderlik rolünü üstlenmeye veya muhtemelen tek başına uçmaya hazırken, güvenlik arayan tarafınızı hesaba katmak zorundasınız. Gösteriyi yürütmek harika olabilir, ancak beraberinde sorumluluk da gelir. BU tür bir büyümeden heyecan duyup duymadığınızı dikkatlice düşünün. Elbette ilerledikçe öğreneceksiniz, ancak Boğa burcu olarak işleri kendi yavaş ve istikrarlı zaman çizelgenizde yapmayı tercih edersiniz. Bu inanç sıçramasını yapmaya hazırsanız, zaman ayırın, konuşmalar yapın ve her şeyin kristal berraklığında olduğundan emin olmak için araştırma yapın. Ancak oyalanmak için nedenler üretmeyin. Hiç kimse tüm bilgileri veya cevapları size hediye etmeyecek, bu nedenle bir her şeyden önce bir tür eğitim almanız gerektiğini kabul edin!


İKİZLER

Merkür (yöneticiniz) Neptün'ün yanında yüzerken, aslında insanların sizi en iyi halinize yönlendirmeye çalıştıklarını hissetmeye başlayabilirsiniz. Diğer insanlar yolunuza engeller koysalar bile, kendinize sorun : Bu zorluğu bir kurban gibi mi karşılıyorsunuz? Böyle hissediyor olabilirsiniz. Özellikle de Cuma günü iki gezegen tam kavuşum yaptığında. Gerçek şu ki, farkına vardığın durum üzerinde çok daha fazla hakimiyetin var. Hem anlayışlı Merkür'ün hem de büyüleyici Neptün'ün sağlayabileceği şey daha akıllı bir stratejidir. Engellere sövüp saymak yerine, onlara alçakgönüllü bir merakla yaklaşıp ne olacağını görün. Evet, bu kolay olmayacak ve şapkanızdan Oscar'a layık birkaç hamle çıkarmanız gerekebilir. Çevrenizdekilerin neden bazı kuralları koruma konusunda bu kadar ısrarcı olduklarını öğrenin. Son oyunları nedir? Bu sadece güç mücadelenizi sona erdirmekle kalmayacak, aynı zamanda düşündüğünüzden daha uyumlu olduğunuzu da keşfedebileceksiniz.
Cumartesi gecesinden itibaren, Merkür Koç'ta ve dışa dönük, topluluk odaklı on birinci evinizde 15 Mayıs'a kadar yerleştiğinde, işbirlikleri yeniden sizin için en tatlı nokta haline geliyor. İki ay boyunca keyifli olacaksınız. On birinci ev, teknolojiyi yönetiyor ve bu Merkür döngüsünü online varlığınızı güncellemek ve 1 Nisan'dan önce her şeyi yoluna koymak için ideal bir zaman haline getiriyor. Sosyal medya gönderilerinizden LinkedIn profilinize, flört biyografinize ve fotoğraflarınıza kadar her şey şimdi incelemeye hazır olmalı. Yeni görseller yükleyin ve en son profesyonel başarılarınızdan bahsetmekten çekinmeyin. Herkes bunu yapıyor ve küçük oynayarak ve mütevazı davranarak iş alamazsınız. 


YENGEÇ 

Bir nihai hedefe odaklandığınızda etrafınızdaki büyüme fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Neyse ki, bu haftanın sosyal, entelektüel Merkür ve Neptün'ün senkronizasyonu, düşüncelerinizden hoş bir şekilde uzaklaşmanızı sağlayacak. Bu iki gezegen Cuma günü Balık burcunda ve felsefi, geniş dokuzuncu evinizde tam bir bağlantı kurmadan önce, "gerçeklik" konusundaki kavrayışınızın biraz kaymasına izin verin. Her ne kadar kontrolü kaybetmekten nefret etseniz de, bu tam olarak sizi bir sürü yeni olasılığa açacak olan şeydir. Elinizden geldiğince varsayımları bir kenara bırakın ve merak edin. Metodolojileri okuyun, araştırın ve keşfedin. Dünyanın her yerinde insanlar ne yapıyor? Hafta sonundan önce ilham verici, kültürler arası bir ilişki ortaya çıkabilir!

Cumartesi gecesi zeki, yaratıcı Merkür çığır açan Koç burcuna giriyor, kariyer sektörünüzü ateşliyor ve başarı vizyonunuzu netleştiriyor. Gözünüzü (profesyonel) ödüle dikin ve en az 15 Mayıs'a kadar elinizden bırakmayın! O zamana kadar Merkür Koç burcunda yer alacak ve 1-25 Nisan tarihleri ​​arasında yaklaşan gerileme sayesinde bu bölgede ekstra uzun bir tur atacak. Bu tür bir karizma ve çekicilik ile işbirlikçileri ve yatırımcıları  zahmetsizce çekebilirsiniz. Muhtemelen en büyük "görev", satış konuşmanızı güçlendirmek ve onu daha özlü ve ilgi çekici hale getirmektir;  Nisan ayı gerilemesi için en iyi şekilde tahsis edilebilecek görev olabilir. O zamandan önce, iş kahvaltılarından sektör etkinliklerine, anlık canlı gösterimler de dahil olmak üzere online pazarlamaya kadar ağ oluşturmanın önemini küçümsemeyin. 

Tanışmak için can attığınız bir kişiden yalnızca bir veya iki LinkedIn bağlantısı uzakta kimlerin olabileceğini görmek için mevcut kişi listenize dokunun. Bu transitten sorumlu göz kamaştırıcı Koç sayesinde, insanların dikkatini çekmek adına biraz "dramatik" olmaktan korkmayın. Önemli olan, ONLARA çıkarlarının ne olacağını vurgulamak ve ardından oradaki yerinizi sağlamlaştırmaktır.


ASLAN 

Kendi yoğunluğunun içinde boğulmadan önce kendine bir can simidi at Leo! Baş döndüren Merkür, Neptün'ün kafa karıştırıcı sularına doğru kayarken, hayata bakış açınız Empresyonist bir tablo kadar bulanık hale gelebilir. Balık burcunda ve baştan çıkarıcı ama aynı zamanda şüpheci sekizinci evinizde bir araya gelmelerinin de bir faydası yok. Ham ve gerçek duygularınıza saygısızlık etmek istemem ama bu, onları düzenlemenizi gerektiren bir hafta olacaktır; en azından halka açık yerlerdeyken. Bir Aslan kapalı kapılar ardında ne yapmalı? Sonuçta, duygularınızı hissetmek İHTİYACINIZ. Her şeyden önce, etrafınızı çevrenizdeki en aklı başında kişilerle çevreleyin. 

Vücudunuzu mümkün olan her şekilde kullanın; yürüyün, dans edin, masaj yaptırın. Enerjinizin düşük olduğunu hissediyorsanız, öğünlerinizi yeniden düzenleyin, Glutatyon serumu yükleyin, detox yapın veya bir tıbbi muayene planlayın. Bazı Aslanlar için bu hafta erotik sürprizlerle dolu olabilir. Dizginleri biraz gevşetin ama tamamen kontrolden çıkmış hissetmenize neden olacak kadar da gevşek bırakmayın. Bu sadece daha fazla yanlış türde yoğunluk yaratacaktır.

Neyse ki, Cumartesi gecesi Merkür 15 Mayıs'a kadar uzun bir süre boyunca ateş eşiniz Koç'a girdiğinde zihinsel olarak "takıntılı" durumdan "özgürleşmiş" duruma geçeceksiniz. İnsanları kendine çekiyorsun ve bu açık fikirli olacağın iki aylık dönemde“olduğun gibi gel” mottosunu benimseyeceksiniz. Merkür Gerilemesi sırasında (1-25 Nisan) enerji alanınızı korumanız gerekeceğini unutmayın, çünkü insanların kim oldukları gerçekliğinden çok potansiyellerine kapılma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Seyahat eviniz vurgulanmışken takviminizi (ve bütçenizi) kontrol edin ve neyin gerçekçi olduğunu görün. Uygun bir son dakika fırsatı bulabilirsiniz. Tüm parçaları araştırmaya başlayın ve "hemen rezervasyon yaptırmaya" hazırlanın. Evde kalmak zorundaysanız Merkür'ün eğitim ve macerayla ilgili dokuzuncu evinizi canlandırmasıyla, ufkunuzu genişleten ve bu arzuyu tatmin eden, evinize yakın bir yerde sanal bir alternatif bulabilirsiniz. Web seminerlerinden yerel konferanslara ve kültürel programlara kadar, evinizden hiç çıkmadan dünyanızı genişletebilirsiniz!


BAŞAK 

Eğer Başak burcu olan Beyoncé gibi siz de bu hafta aşkta biraz sarhoş hissediyorsanız, bunu zihinsel Merkür ile fantazi ajanı Neptün'ün birleşmesine bağlayabilirsiniz. Bu Cuma, yıllık kavuşumlarını yapıyorlar ve kavuşum Balık burcunda ve ilişkilerle ilgili yedinci evinizde gerçekleşiyor. Bu noktada inkar etmemeye dikkat edin Başak burcu - bu genellikle mantıklı burcunuz için bir tehdit değildir, ancak bu hafta çok yatkın olduğunuz bir şeydir. Elbette sınırlarınız biraz katılaştıysa onları yumuşatın; böylece sevdiğiniz kişinin sizinle buluşmaya daha istekli olduğunu görebilirsiniz. Ateşinizi kontrol edin: Partnerinizin size sevgi ve özenle davranmasını beklemek çok önemli, ancak "şımarık prenses" gibi davranmaya başladıysanız, hızlı bir şekilde U dönüşü yapın!

Haberci Merkür'ün Koç'a  ve sekizinci evinize girdiği Cumartesi gecesinden sonra kendinizi  koruyamayabilirsiniz.  15 Mayıs'a kadar geçerli olan bu buharlı yıllık geçiş sırasında hayat çok daha fazla "pikante" alabilir. Bu süre zarfında, kimin av tüfeği kullandığına bağlı olarak duygularınız birkaç kalp atışında hafiften vahşiye dönüşebilir. 

Mütevazı burcunuz her zaman arzularını ve fantezilerini paylaşma konusunda hızlı değildir, ancak gevşek dudaklı iletişimci gezegenin samimiyet ve sırlar evinizde hızla dönmesiyle, kıyafetinizin geri kalanıyla birlikte eldivenler de çıkabilir. Bu iki aylık uzatılmış geçiş (normal üç hafta yerine) 1 - 25 Nisan arasında yaklaşan bir gerilemeden kaynaklanıyor. Bu nedenle, özellikle Nisan geri dönüşü sırasında şehveti kaldıracak özgüvenin olduğundan emin ol. Sekizinci ev aynı zamanda en yoğun duygularınızın da merkezidir ve bu etki altında tutkunuzu, VEYA kıskançlığınızı, sahiplenme isteğinizi veya diğer  tepkilerinizi uyandırmak için fazla bir şeye ihtiyacınız olmayacaktır. Kimseyi bir şeyle suçlamadan önce araştırın. Asılsız söylentilerin peşinde koşmayın ya da zihninizin belirsiz şüphelerle meşgul olmasına izin vermeyin. Merkür'ün aşıladığı bu geçiş sırasında, hayal gücünüz aşırı hızlanacak, ama dikkat edin kafanızı tamamen kurgu olabilecek fikirlerle doldurup kendinize eziyet etmeyin.


TERAZİ 


Son birkaç haftadır, anlayışlı Merkür düzenli, çalışkan altıncı evinizde yürürken son derece üretken oldunuz. Ancak bu hafta haberci gezegen Neptün'ün rüya gibi alanına doğru süzülürken dikkatinizi dağıtan şeyleri savuşturmakta zorlanabilirsiniz. Bu Cuma, iki gezegen tam kavuşumlarına yaklaşırken, nerede mükemmeliyetçiliğin tuzağına düştüğünüze dikkat edin. Zorlukla elde edilen hiçbir ilerlemeyi geri almak istemeseniz de standartlarınızın bir kısmı imkansız bir seviyeye yükselmiş olabilir. Sözde pürüzlü yönleriniz aslında insanlara bağlanacakları bir şey verebilir. Bu nedenle, çalışma haftasının genel kuralı olarak ellerinizi direksiyonda tutun ancak tutuşunuzu gevşetin.

Durumunuz ne olursa olsun, cumartesi gecesinden itibaren ilişkiler öncelikler listesinin en üstünde yer alıyor. Nedeni? Sosyal Merkür cesur Koç'a ve dinamik ikililerden oluşan yedinci evinize doğru kanat açıyor ve 15 Mayıs'a kadar uzun bir konaklama rezervasyonu yapıyor. Aniden en sevdiğiniz etkinlik "sevgilinizi içeren herhangi bir şey" olabilir. 1-25 Nisan tarihleri ​​arasında Merkür'ün geri harekette olacağını ve bu durumun muhtemelen aşk kavgalarını artırabileceğini unutmayın. Birçok Terazi burcu için bu, uzun, kalıcı sohbetler, şık akşam yemekleri, en sevdiğiniz sanatçının performansını izlemek için hafta sonu kaçamakları ve elle yazılmış kartlar yazmak gibi görünür. Kendinizi eski evliler gibi hissediyorsanız, yeni ve fiziksel olarak biraz ilgi çekici olan her şey kanınızın pompalanmasını sağlayacaktır. 

Önümüzdeki iki ay boyunca her türlü ortak faaliyet heyecanla dolup taşacak, bu nedenle bir şarkı veya senaryo yazmak, bir bağış toplama etkinliği planlamak veya yaratıcı zihinlerinizin birlikte hazırlayacağı başka ne varsa planlamak için eşleşin.


AKREP 


Haberci Merkür rüya gibi Neptün'e gittikçe yaklaşırken Akrep sireni çalıyor. Cuma günü, Balık burcunda ve romantik beşinci evinizde tam bir kavuşum yapacaklar; bu, en azından biraz heyecan duyduğunuz hayatın herhangi bir alanına bir tutku tsunamisi getirebilir. Bu, alaycı soğukkanlılığınızı bir kenara bırakıp neyi (ve kimi) sevdiğiniz konusunda dürüst olmanız için iyi bir neden. Mantıksal olarak harika bir durumda olmayabilirsiniz, ancak bunu gözeneklerinizden sızan manyetizma ile telafi edeceksiniz. Varlığınızda kimin canlandığının ve çekimin karşılıklı olup olmadığının farkında olmaya çalışın. Çekim Yasası sizin tarafınızda olduğundan, tezahür ettirmek istediğiniz şeyin net bir resmini koruyun, hatta bu zaten hayatınızda oluyormuş gibi davranın!
Cumartesi gecesine kadar eşyalarınızı köşelere veya çekmecelere tıkıyorsanız veya mesajların gelen kutunuzda veya masaüstünüzde birikmesine izin veriyorsanız, kaosu artık görmezden gelemezsiniz. Merkür düzenli altıncı eviniz olan Koç burcuna doğru kanatlanırken bahar temizliği aklınızın en başında yer alacak. Çevre dostu eldivenleri ve temizlik ürünlerini alın ve işe girişin. Bu hafta sonu evinizin ve hayatınızın her köşesiyle başa çıkamayabilirsiniz, ancak bir plan hazırlayıp onu sistematik olarak takip ederseniz, rekor sürede en önemli önceliklerinizi ortadan kaldırma şansınız yüksektir. Ancak hızınızı artırın ve başkalarının yardımına başvurun. Merkür, 1'den 25 Nisan'a kadar olası kaotik bir gerileme nedeniyle 15 Mayıs'a kadar çok uzun bir süre Koç burcunda kalacak. Her şeyi  kendin yapmaya çalışmak veya tek kişilik bir verimlilik ekibi olmak çok yüksek bir "maliyet, ” yani akıl sağlığınız. Merkür’ün topluluk odaklı enerjisinden yararlanın ve öneriler için arkadaş çevrenize ulaşın. Elektrikçi ve boyacıyı bulduktan sonra kendinizi kişisel asistan ve yarı zamanlı bebek bakıcısı ararken bulabilirsiniz!


YAY 

Bu hafta hareketli Merkür ve puslu Neptün Balık burcunda ve dördüncü evinizde bir araya geldiğinde, ev kavramı hareketli görünebilir. Kendi yatağınızın konforunu arzularken, zorunluluklar sizi evden uzaklaştırabilir. GPS koordinatlarınız ne olursa olsun, etrafınızdaki duygusal akıntıya kapılmanız muhtemeldir. Mümkün olduğu ölçüde kendinizi hem moral verici hem de dengeleyici bulduğunuz insanlara ve yerlere yönlendirin. En sevdiğiniz insanlarla sıcak bir buluşma, size hayatta GERÇEKTEN neyin önemli olduğunu hatırlatabilir. Ne yapılmamalı? İnsanların zorlu sorunlarını onlar adına çözmeyin. Duygularınız akıntılar tarafından sürüklenirken, kafein, şeker veya kaygıyı artıracak herhangi bir şeyden uzak durmalısınız. Zihniniz yarışmaya başladığında, masa başında hızlı bir meditasyon yapmak için duraklayın veya dört uzun, derin nefes alın. Küçük uygulamalar sizi merkezde tutabilir!

Yüksek sesle yaşayan Yay, bu cumartesi gecesi sosyal Merkür'ün Koç burcuna ve eğlenceli, şenlikli beşinci evinize döndüğü sırada sahalara kükreyerek geri dönüyorsunuz. Kozmik haberci 15 Mayıs'a kadar burada ikamet edecek; 1'den 25 Nisan'a kadar yaklaşan gerileme (glug) nedeniyle uzun bir konaklama. Bu döngü sırasında, kamera sizi her zamankinden daha çok seviyor. Sosyal medyada canlı yayın yapma, YouTube için videolar kaydetme veya çevredeki ve sahnelerdeki insanları motive etme şansından yararlanın. "Daha fazla" burcunuzun en sevdiği direktiftir, ancak sosyal olarak kendinizi aşırı genişletme, hatta bu baharda biraz fazla parti yapma riskiyle karşı karşıyasınız. Beşinci ev aynı zamanda aşk bölgenizdir. Bekar Yaylar ilk kez kendinizi neşeli hissetmeye başlayabilirsiniz; ne kadar zaman oldu? Flört etmek yeniden çekici gelebilir; eğer açık fikirli davranırsanız. Cilveli Merkür, flört etmeniz için size ilham verir, bu da tek başına süreç hakkında fazla ciddileşmemenize yardımcı olabilir. Gerileme sırasında geri dönmeye çalışabilecek eski sevgililere karşı dikkatli olun. İlişkideyseniz? Eğlence kendiliğinden gerçekleşmez, bu nedenle önümüzdeki iki ay boyunca unutulmaz dateler planlayın; bir devekuşu çiftliğini ziyaret etmekten, birlikte yatak odası çekimi yapmaya kadar her şey işe yarayacaktır. Bu gerçekten nereye gittiğinizden çok tavrınızla ilgilidir. Tazelik ve açık fikirlilik duygusu ile ilerleyin; yanlış yapmazsınız!


OĞLAK 

Açıkça ifade edebilen Merkür, iletişimsel üçüncü evinizdeki yaratıcı Neptün ile bağlantı kurduğunda, sözleriniz büyüleyici olacaktır. Merkür zekayı yönetirken, Neptün doğrudan ruhtan gelenleri yönetir. Bu, insanları büyük bir fikre ikna etmek için yeterli sözlü güçtür. Sadece onu takip edecek vizyonla yeterince sahip olduğunuzdan emin olun.

Akıllı Merkür Cumartesi gecesi Koç burcuna ve dördüncü evinize doğru kanat açarak evinizi sizin aklınıza gelebilecek en çekici varış noktası haline getiriyor. Bu döngü 15 Mayıs'a kadar devam ederken, eviniz hareketli bir kovana dönüşebilir. Bu, açık kapı politikasına izin vermeniz gerektiği anlamına gelmiyor. 1-25 Nisan tarihleri ​​arasında Merkür geri harekette olacak; bu, daha fazla mahremiyet için can atacağınız bir dönem; hatta yalnızlık. Elbette aileye ve yakın arkadaş çevrenize ayrıcalık verin. Ve eğer bir aşk ilişkisi varsa, onu söylemeye gerek yok. Bu aşırı sosyal Merkür döneminde görmek istediğiniz kişilerin uzun bir listesi varsa, küçük grup toplantıları düşünün. Yemek ikramı yapın veya insanlara farklı yemek ve içecek seçenekleri verin. Misafirler sonunda gittiklerinde etrafa bir bakın. Evinizin hayalini kurduğunuz türden huzurlu bir havası var mı? Kolayca ve uygun maliyetle gerçekleştirebileceğiniz birkaç tasarım fikri bulun ve başlayın. Verimli dolap düzenleme sistemleriyle düzenli dünya içgüdülerinizi şımartın; ancak önce dağınıklığı giderdiğinizden emin olun, böylece tam olarak ne kadar yer ayırmanız gerektiğini bilirsiniz.


KOVA

Neyi değerli buluyorsun Kova? Cevabınız muhtemelen sizi en iyi tanıdıklarını düşünenler de dahil olmak üzere çoğu insanı şaşırtacaktır. Ancak zodyakın düşünce lideri olarak sizden daha azını beklemezdik. Dönüştürücü Plüton 20 Ocak'ta burcunuza girdiğinden beri, yeni düşünce ve duygular denizinde yüzüyorsunuz. Son on yıldır sizin için önemli olan şey değişiyor ve tam olarak tanımlayamayacağınız şekillerde değişiyor. (Endişelenmeyin, yeni duyarlılıklarınızın ortaya çıkmasına izin vermek için Kova burcunda 20 yıl boyunca Plüton'unuz var.) Ancak dikkatli Merkür ve manevi Neptün, çalışma haftasında Balık burcunda ve maddi değerlerle ilgili ikinci evinizde kollarını birbirine bağlarken, bu konuda bazı aydınlanmalar yaşayabilirsiniz : 2024'te sizin için en önemli olan şey gibi! Belki bazı şeylerden daha fazlasını, diğerlerinden daha azını arzuluyorsunuz. Yüce fikirli Kovalar, burçlar kuşağında evrensel bilince erişmek için dünyevi mallarından vazgeçecek ilk kişiler olabilir… Bilim henüz insanı temel yiyecek ve barınma ihtiyacını kendiliğinden karşılayacak kadar geliştirmedi. Peki konu mutlu, güvende ve emniyette hissetmek olduğunda ideal vizyonunuz nedir? Tüm varlığınızı altüst etmek zorunda değilsiniz, ancak bazı basit ayarlamalar sismik bir değişim yaratabilir.

Cumartesi açıkça ifade eden Merkür Koç'a doğru geçiyor, iletişim köşenizi ve onunla birlikte eşsiz gevezelik yeteneğinizi ateşliyor. Bugünden itibaren 15 Mayıs'a kadar yazı yazmaktan düşünce kuruluşu kurmaya kadar iletişimle ilgili her şey destekleniyor. Bir kitap, belgesel veya podcast için harika bir fikir üzerinde çalışıyorsanız, bu Merkür döngüsü sizi projenize devam etmeye motive edecektir. Bu harita bölgesinde zihinsel olarak çevik gezegenin dönmesiyle üretken bir yapımcı olacaksınız. Tek bir tuzak var! 1'den 25 Nisan'a kadar Merkür geri harekette olacak ve bu da akıcı düşüncelerinizi kaosa dönüştürebilir. Sessizce çalışmak ve araştırma, inceleme ve gözden geçirme gibi faaliyetler gerçekleştirmek için bu günleri önceden planlayın. Bir proje yöneticisi gibi düşünebilirsiniz ve düşünmelisiniz. Örneğin 30 günlük içeriğin veya olay örgüsünün taslağının haritasını çıkarın. Daha sonra çalışma alanınızı kurun ve her şeyin içinize akmasına izin verin. Ve ne zaman mantıklı olursa olsun, Canva'da tanıtım grafikleri oluşturmakla bir taslağı bitirmeye çalışmak arasında geçiş yapmak zorunda kalmamak için görevlerinizi gruplandırmaya çalışın.


BALIK

Balık burcu olmak için ne güzel bir hafta! Zihinsel olarak çevik Merkür burcunuzda ilerliyor ve Cuma günü yöneticiniz gizemli Neptün ile tam bir bağlantı kuruyor. Zekanız ve rüya gibi yaratıcılığınızın bir araya gelmesiyle, ciddi bir "hayal gücü" yaratabilirsiniz. Markanızın yenilenmesine hazırsanız, nihayet bu yıl toplumdaki varlığınızı nasıl şekillendirmek istediğinize dair vizyona ulaşabilirsiniz. Ancak soğukkanlı tiplerin geçit töreninize yağmasına veya sizi önceden var olan bir prototipe ayırmaya çalışmasına izin vermeyin. Kutunun dışına çıkmıyorsunuz. Kutuların bulunmadığı boyutlarla uğraşıyorsunuz. Kendinizi GERÇEKTEN anlama ihtimali olmayan kişilere açıklamakta yavaşlarsanız, filizlenme şansını kaybedebilirsiniz. Hayalinizi koruyun Balık ve sezginiz "Evet!" diye bağırmadığı sürece fikrinizi kimseyle paylaşmayın.

Şu anda heyecanlandığınız bir fikre ince ayar yapmak için ne gerekiyorsa yapın, çünkü bu cumartesi gecesi Merkür'ün Koç burcuna kanatlarını açması ve ikinci para ve güvenlik evinizi ateşe vermesi söz konusu! Şimdiden 15 Mayıs'a kadar mali strateji belirleme konusunda çok daha keskin olacaksınız. Ancak Merkür'ün 1'den 25 Nisan'a kadar geri hareket edeceğini ve sizi araştırmaya, öğrenmeye ve finansal IQ'nuzu yükseltmeye teşvik edeceğini unutmayın. Bilgili arkadaşlarınızla yaklaşımları hakkında konuşun. Anlamlı bir konuşma yapmak için gerçek sayıları ayrıştırmanıza gerek yok. Veriye dayalı Merkür, araştırma ve gerçeklerle gelişir ve masrafları azaltmanın ve elektronik olarak parayla çalışmanın çok kolay yollarını size gösterebilir. Tabii ki, eğer bu şekilde konuşmak sizi gözle görülür şekilde rahatsız ediyorsa, nitelikli finansal planlamacılar konusunda tavsiyeler alın ve önümüzdeki haftanın başlarında bazı görüşmeler ayarlayın.