Geçen haftayı bay geçen Aslan Kayseri`de vasat bir oyun sergileyerek ilk deplasman yenilgini aldı. Okan Buruk her zamanki ilk onbirinden vazgeçip ileride Mertens, Mata, Yunus ve Icardi dörtlüsü ile başladı. Kâğıt üzerinde ideal bir on bir olarak gözüksede oyuncular hazır ve birbirleriyle oynama alışkanlıkları olmadığı için silik bir performans gösterdiler. Kayseri daha hazır ve organize gözüktüğü maçta ilk yarıdan bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. 

Cimbom`a geçmeden önce Çağdaş Atan`a bir parantez açmak istiyorum. İlerisinin bu kadar tehlikeli olduğu bir rakibe karşı defanstan çok rahat pasla çıkarak, rakibin orta sahasını bu kadar kolay geçmiş olması büyük bir başarıydı. Çağdaş hoca rakibini çok iyi analiz etmiş. Rakibinin orta sahasının güçlü, kanatlarının sorunlu olduğunu iyi tespit etmiş. Ortadan geçit vermeyip, kanatlardan oynamaya zorladı. İlk on birde ilk defa başlayan Kazımcan`ın kanadını iyi kullanarak maçı lehine çevirdi. 

Barış Alper`in golü neden iptal edildi anlamış değilim ayrıca Kayseri`nin ilk golünde Sacha Boey`e yapılan harekete faul çalınabilirdi. Bunun haricinde hakemin maçı iyi yönettiğini düşünüyorum. Aslan`a uzun aralar yaramıyor. Önce Milli ara şimdi de bay geçtiği haftadan sonra kazanamadı. Ne kadar takımın yıldız oyuncularla dolu da olsa, hazır olmadığı ve birbirine uyum sağlamadığı sürece puan kayıpları devam edecektir.