Ligin başlamasına iki hafta kala Kasımpaşa ile oynanan maçta Galatasaray eksikleri olmasına rağmen iyi ipuçları verdi. Özellikle Kerem-Yunus ikilisi Kasımpaşa savunmasına ciddi sorunlar yaşattılar. Önlerine Seferovic`in dahil olmasıyla çok daha etkili olacaklardır çünkü onun tarzındaki forvetler sırtı dönük oyunlarla yanındaki oyuncularında performansını yukarı çıkarır. 

Sarı kırmızılıların pozisyon bulma konusunda sıkıntısı yok fakat geriden oyun kurulumunda ciddi sıkıntılar var. İlla kısa paslarla oyunu kurmak zorunda değilsiniz, forvete uzun top atarakta pozisyon başlatabilirsiniz ama Gomis ve Emre Akbaba buna uygun oyuncular değiller. Takım önde baskı yediğinde, pasla veya dripling ile takımı çıkaracak altı numaranın lig başlamadan bir an önce transfer edilmesi gerekiyor. 

Yeni transferler bugün ilk kez Nef Stadyumunda taraftarı ile buluşurken heyecan verici performans gösterdiler. Seferovic daha ilk şutunda bulduğu gol ile hazırım mesajı verdi. Geçen sezon ciddi sakatlık yaşamasa Türkiye`ye yolu düşücek bir oyuncu değil zaten. Dubois ise çok beğendiğim teknik bir bek. Pozisyon bilgisiyle, aklıyla oynuyan bir oyuncu. Sürekli ileri geri koşmak yerine daha doğru zamanda koşular atmayı tercih eden, Fransa Milli takımına kadar yükselmiş bir beki getirerek yönetimin çok doğru bir hamle yaptığını düşünüyorum.