Galatasaray Avusturya kampının üçüncü hazırlık karşılaşmasında Sigma Olomouc takımı karşısında 2-0 galip ayrıldı. Yeni transfer Sergio Oliveira maça ilk onbir başladı. Yıldız oyuncu daha ilk maçında kalitesini gösterdi. Vasat orta saha rotasyonuna ilaçgibi geldi. Yanına alınacak iyi bir altı numara ile çok daha iyi bir performans sergileyecektir. Aslan`ın bu sezonki en önemli kazancı bana göre Yunus Akgün`dür. Attığı gol ve yaptığı asist ile ben bu takımın banko oyuncusuyum dedirtti. Kerem`in hazırlık maçlarında performansı yetersiz gözüktü ama ilerleyen zamanda eski günlerine dönecektir diye umuyorum. 

Asıl önemli konu Forvetlerin vasat performansı, evet Gomis bu maçta gol buldu fakat birinci forvet olacak yeterlilikte değil eski günlerini aratıyor. Mostafa`nın her geçen gün geriye giden bir performansı var böyle giderse üçüncü forvet konumuna düşücek gibi duruyor. Diagne`nin takımdan ayrılmasıyla o bölgeye net bir golcü lazım. 

Yeni sezonun başlamasına üçhafta gibi kısa bir süre kalırken, yönetimin transferlerde ağır davranması taraftarların ümitsizliğe kapılmasına sebep oldu. Herkesin aklındaki soru rakip takımlar transfere hızlı bir giriş yaparken Sarı kırmızılılar transferde çok mu geçkaldı? Eğer nokta ve hazır oyuncular transfer edilinirse sorun yok fakat bu kadar beklenilmesine rağmen ihtiyaçolunan bölgelere kaliteli oyuncular alınmassa zorlu bir süreçOkan hoca ve ekibini bekliyor.