Boğa burcundaki Merkür Retro’sunun bitmesine yaklaşık bir hafta kaldı. Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen Akrep Dolunayı’nın etkisi hala hakim fakat vurucu etkisi artık geride kaldı. Bu hafta tazelenmiş bir enerjiyle olayları inceleyeceğiz. Yine de Retro bitmeden bu etkiyi güçlü bir biçimde hissedemeyebiliriz. Stratejik davranılması gereken günlerden geçiyoruz. 

Koçburcu 
Akrep Dolunayından fazlasıyla etkilendiniz çünkü sizin de Akrebin de yönetici gezegeni Mars. Bu süreçbir yeniden doğuş süreciydi. Bu süreci atlattığınız için öncelikle sizi tebrik etmek lazım. Bu hafta kişisel eğitiminiz önem kazanıyor. Davalarınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Salı ve Çarşamba kariyerinize odaklanmanız için uygun bir gün. Perşembe ve Cuma sosyalleşmek için uygun etkiler söz konusu. Sağlık açısından Cumartesi ve Pazara dikkat edin. Bu haftasonu içdünyanıza ve parapsikoloji konularına çekilebilirsiniz. Jüpiter burcunuzdaki son sürecini tamamlıyor; şanslı fakat belirsizliklerle dolu bir haftada olduğunuzu unutmayın. Yavaşlayın, sakinleşin ve akışa güvenin. 


Boğa burcu 
Değişimlerle dolu bir hafta sizi bekliyor.Bu hafta insanların size söylediklerine kulak asmayın ve içsesinizi dinleyin. O  ses size biraz eğlenmenin tam zamanı diyor olacak. Bu hafta sürpriz tanışmalara dikkat edin. Tanışacağınız bir kişi hayatınızda özellikle gelecek haftalarda çok önemli bir rol oynayacak ve sizi derinden etkileyecek. Bu romantik bir ilişki olmayabilir ama hayatınızı değiştirecek etkiye sahip biri olma ihtimali yüksek. Pazartesi ödemelerle meşgul olacaksınız.  Salı Çarşamba ufak çaplı bir gezi olası. Perşembe ve Cuma yurt dışı bağlantılı işleriniz yoğun olacak. Cumartesi Pazar sosyalleşmek açısından uygun etkiler var. 


İkizler burcu 
Merkür retrosu bu hafta bitiryor ve iletişim alanlarınızdaki karışıklıklar son buluyor. Bu hafta öğreneceğiniz bir şey size çok büyük bir maddi kazançgetirecek. Bazı kişiler size bu açık kapının pek etik olmadığını söylese de kulak asmayın. Kendileri de sizin durumunuzda olsalar aynısını yaparlardı. Kazançlarınızı yatırım olarak değerlendirmenizi öneririm. Şansınıza gülümseyin. Pazartesi özel hayatınız öne çıkacak. Salı ve Çarşamba finansal konularla ilgileneceksiniz. Perşembe Cuma yurtdışı bağlantılı işlerle meşgul olacaksınız. Haftasonu seyahate çıkmanız olası. 

YengeçBurcu 
Yengeçburcunu tebrik etmek lazım çok zor bir süreçten bu hafta çıkıyorlar. Derin bir nefes alın ve bu yeniden doğum sürecinin tadını çıkarmaya çalışın. Pazartesi yoğun bir gün olacak. Salı ve Çarşamba gönül ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla bu hafta yollarınız istemeden olsa ayrılabilir. Zor bir durumla karşılaşacaksınız fakat yumuşak etkileriyle Venüs Burcunuza girdiği için bu meseleyi kolaylıkla halledeceksiniz. Bu meselenin size büyük bir maddi kazançgetireceğini söyleyebilirim o yüzden sakinlikle halletmenizde fayda var. Perşembe ve Cuma finansal işlere odaklanacaksınız. Haftasonu yurtdışı bağlantılı işleriniz olabilir. Yeni girişimler için de iyi bir hafta.

Aslan Burcu 
Geçmiş ilişkilerinizle ilgili zihniniz bu hafta boyunca meşgul olabilir. Bunların çoğunun bilinçaltı etkenler olduğunu farketmelisiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz bu hafta ani bir kararla istifa edip yeni iş aramak için uygun etkiler var. Kaderinizin başkalarının elinde olması durumu sizi normalde hoşnut etmez ama gezegenlere bakarsak bu hafta böyle bir durumdan hoşnut olacaksınız. Bazıları verici olayı sever ve böyle kişiler kendi patikalarından çıkıp sizin önünüze çıkar ve yollarınızdaki engelleri kaldırır. Keyfini çıkarın. Pazartesi  ikili ilişkilerle ilgili bir yoğunluğunuz olacak. Salı v Çarşamba günlük işler sağlık konuları ön plana çıkabilir. Perşembe Cuma tekrar ikili ilişkilere yoğunlaşıyorsunuz.  Haftasonu ödemeler, krediler ve alacaklarla ilgili bir gündeminiz olacak. Hayatınızdan çıkması gereken kişiler hayatınızdan çıkabilir.

Başak Burcu 
Yönetici gezegeniniz olan Merkürün retrosu bitince iletişim alanlarınızla ilgili rahatlayacaksınız. Pazartesi ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ön planda. Bu hafta evlilik ya da iş ortaklığı kararı olmanız mümkün. Bu anlamda bir gelişmeye kapılarınızı gönül rahatlığıyla açabilirsiniz  Perşembe ve Cuma günlük işlerinizde yoğunluk olacak. Cumartesi ve Pazar tekrar ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz.  Bazı ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz.

Terazi Burcu 
Bu hafta kariyerinizde geçmişte izlediğiniz yöntemleri izlemeye eğilimli olabilirsiniz. Pazartesi iletişimle ilgili sıkıntılar olabilir. Ufak bir geziye çıkabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü ailevi konular ön plana çıkacak. Spora başlamak için iyi bir hafta. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Perşembe ve Cuma günü ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Cumartesi ve Pazar ise günlük işlerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Sağlıklı ilgili konular önem kazanabilir.

Akrep Burcu 
Zor bir süreçten geçtiniz. Kendinize toparlanmak için biraz zaman tanımalısınız. Bu hafta aşk hayatınız hareketleniyor. Eğer hayatınızda biri varsa ilişkinizi olumlu manada gözden geçirmeniz olası. Bu hafta ev almak ve kiralamak için pek uygun etkiler yok. Pazartesi maddi ve manevi değerlerle ilgili bir gün olacak. Finansal planlamalarınızı bu hafta yapmanız iyi olacaktır. Salı ve Çarşamba İletişim kazlarına açık olabilirsiniz düşünürek konuşmakta fayda var. Perşembe ve Cuma ailevi sorunlar gündeme gelebilir.  Cumartesi Pazar aşk için çok güzel enerjiler var. 

Yay Burcu 
Para yönünden şanslı bir haftaya giriyorsunuz. Devlet kapısıyla ilgili işlerinizi yapmak için uygun bir hafta. Uçarı kararlar almayın. Pazartesi günü kendinizle ilgilenebilir imajınızda bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba maddi manevi değerlerle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma iletişim kazalarına açıksınız, sözcüklerinizi seçerken dikkatli olmalısınız. Haftasonu ailevi alanınınız öne çıkıyor. Ufak tefek sorunlar çıkabilir ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu 
Bu hafta aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Aşk hayatınızla ilgili işler yolunda gözüküyor. Biraz yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz ancak moraliniz yerinde olacak. Ufak seyahatler ruhunuza iyi gelecektir. Pazartesi biraz içdünynıza çekilmek isteyeceksiniz. Hastane kontrollerine gitmek için uygun bir gökyüzü var. Yine pazartesi Okültizmle ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz ve imajınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim kazaları yaşanabilir. Sözlüklerinize dikkat etmelisiniz.  Haftasonu ufak bir seyahat mümkün. 

Kova Burcu 
Pazartesi sosyal anlamda yoğun bir gün geçireceksiniz.  Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İş ve iş arkadaşlarınızla ilgili temkinli davranmanızı öneririm. Salı ve Çarşamba hastane kontrollerine gitmek için uygun bir gökyüzü var. Perşembe ve cuma kendinizi ön plana çıkartabilir ve dış görünümünüzle ilgili bir yenilik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Haftasonu maddi ve manevi değerlerinizle ilgili bir gündeminiz olacak.

Balık Burcu 
Pazartesi kariyerinizle ilgileneceksiniz. Yoğun iş toplantıları olası. Salı ve Çarşamba sosyal yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve Cuma içdünyanıza çekilebilirsiniz. Parapsikoloji ve astroloji gibi konulara çekilebilirsiniz. Hastane kontrollerine gitmek için uygun bir zaman. Hafta sonu kendiniz ön plana çıkarıyorsunuz. Bu hafta kendinize koyduğunuz kuralları biraz gevşetmelisiniz. Gezin tozun eğlenin. Gönül meseleleri yönünden şansınız açık.