Burak Elmas büyük umutlarla başkan olmuştu. Sezona gençlik projesiyle başlayan Galatasaray da başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim, beraber yürüttükleri transfer operasyonunda birçok ismi kadroya dahil ederek takımın yaşını düşürdüler. Lakin süper ligde işler maalesef istenildiği gibi gitmedi. Sezon başında Galatasaray dan Aytemiz Alanyaspor a kiralanan Emre Akbaba, takımında çıktığı 26 maçta 9 gol - 4 asistle 13 gole direkt etki etti ve ilk 11 in vazgeçilmezi oldu.
Emre Akbaba gibi Yunus Akgün, Adana Demirspor daki performansıyla böyle oyuncu gönderilir mi eleştirisi yönetimi zora soktu. 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig de çıktığı 28 maçta 7 gol - 8 asist yaparak tam 15 gole direkt etki etti.
Muslera`nın sakatlanması nedeniyle yedek kalecilerin performansının yetersiz kalması, Okan Kocuk niye gönderildi sorusu gündeme geldi.   Okan Kocuk`un Giresunspor formasıyla gösterdiği başarılı performans parmak ısırttı ve yönetim oyuncusunu geri almak istedi. Giresunspor u ikna edip Okan`ı takıma geri kazandıramamak yönetimin hanesine eksi yazıldı.
Bütün bunların yanında Fatih Terim gönderiliş şekli, yöntemi çok zor durumda bıraktı.
Adnan Polat ve Mustafa Cengiz yönetimlerinden sonra üçüncü ibrasızlığı Burak Elmas yönetimi aldı.
Bu ibrasızlık konusu Demokles in kılıcı gibi başkanların başında durması hoş değil. 10`uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray`da yapılan son genel kurulun iptaline ilişkin davada ihtiyati tedbir kararını kaldırdı. Galatasaray Kulübü`nün olağanüstü seçimli genel kurulu, 30 Nisan`da gerçekleştirilecek. Sarı-kırmızılı kulüpte gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için yarışacak.
Galatasaray yeni başkanını seçecek. Artık taraftar ve camia aynı şeyi düşünüp beraber hareket etmezse, Başkan seçimi hiçbir şeye çözüm olmaz. Yeni başkan şimdiden ibrasızlığa hazır olsun.