Yerel yönetim olarak el değiştirdikten sonra İstanbul`a bi haller oluyo.`

İnşaatı devam eden birçok Metro &ndash Tramvay çalışması durdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi komuta ve kontrolündeki toplu ulaşıma ciddi bir zam geldi. 

Toplu ulaşımı kullanan İstanbullu saatlerce  metrobüs kuyruklarında beklemeye başladı.

Günler öncesinde yoğun kar yağışı uyarılarına rağmen gerekli yada yeterli hazırlık yapılmadığı için İstanbullular yollarda kaldı, perişan oldu.

Halk otobüsleri İETT bünyesine alındıktan sonra üst üste otobüs kazaları meydana gelmeye başladı. 

İETT` ye bağlı otobüsler yolda kalmaya başladı, bir kaçında yangın çıktı.

Metrobüs filosuna 135 yeni araçkatıldığı duyuruldu ama vatandaşlar duraklarda kaldı. Hatta bazı yolcular metrobüs önüne yatarak duruma isyan etti.

Yeniş alınan metrobüslerin tavanlarından daha ilk seferlerini yaparken yağmurlu havada tavanlarından su akıttı. Motor arıza yaptı.

Sürücüsü yokken hareket eden yeni metrobüs önündeki başka otobüse çarparak durabildi. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Bunlar sadece ulaşımda yaşanan ve sosyal medya sayesinde duyabildiğimiz aksaklıklar. Bir de duymadıklarımız, görmediklerimiz daha kim bilir neler var?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun atanmasına onay verdiği ve karakteri ve kişiliğine kefilim dediği Çok iyi dostu` İBB`de Daire Başkanı yapılan Tayfun Kahraman Gezi Parkı davasında 18 yıl hapse mahkum oldu.

Oruçtutmamalarına rağmen (ki dileyen tutar dileyen tutmaz, buradaki mesele İstanbullunun kandırılması) her gün 300-500 hanede iftar açtıklarını duyurdular.

Artık öylesine` yönetilen bir İstanbul yetmemiş gibi yaptıkları hatalar için özür bile dilemeyip her şeyi normalleştirmeye çalışıyorlar. 

Eren Bülbül`ü sinemada canlandıran sanatçı fotoğrafı paylaşarak Eren Bülbül diye yutturmaya çalışarak milletin aklı işle dalga geçer hale geldi.

Velhasıl kelam İstanbul karambole &ndash karambolde yönetiliyor.